Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Zeynep Tacer Caba
Çalışma Alanları
:
Gıda Bilimi
,
Gıda Teknolojileri
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
HAKKINDA
SCOPUS
Araştırma Profili
İLETİŞİM BİLGİLERİ
tacerz@itu.edu.tr
ÜYELİKLER
American Association of Cereal Chemists International
Üye
Zeynep Tacer Caba
Üyelik
Üye
Tümünü Görüntüle
Öğrenim Bilgisi
İş Deneyimleri
Akademik Görev
İdari Görev
2025
DOÇENT
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2025 / -
2023
DOÇENT
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2023 / 2025
2022
Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
2022 / -
2020
Bölüm Başkanı
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
2020 / 2021
2020
Erasmus Koordinatörü
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
2020 / 2022
2019
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019 / 2023
2018
Doktora Sonrası Araştırmacı ve Proje Yöneticisi
Helsinki Üniversitesi
2018 / 2019
2015
Arş. Uyg. Merkezi Müdürü
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
2015 / 2017
2015
Erasmus Koordinatörü
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
2015 / 2018
2015
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2015 / 2018
2011
Misafir Araştırmacı (Dr. Öğrencisi)
Michigan State University
2011 / 2012
2008
Doktora
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
2008 / 2015
2006
Yüksek Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
2006 / 2008
2006
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2006 / 2015
2002
Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2002 / 2006