Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Aslı Can Karaça
Eğitim Durumu
: University Of Saskatchewan, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 1. Dönem (Güz)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
2018-2019 / 1. Dönem (Güz)
2017-2018 / 2. Dönem (Bahar)
2017-2018 / 1. Dönem (Güz)
GID 528E Encapsu.Appli.in the Food Ind.
CRN: 11403, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 113E Int.to Food Eng. and Ethics
CRN: 12330, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 221E Food Chemistry
CRN: 12339, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 339E Production of Food Ingredients
CRN: 12344, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 12321, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans