FARKLI BİTKİSEL PROTEİN KAYNAKLARININ GLUTENSİZ BİSKÜVİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
İPEK ENGİ
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
KAKAOLU FINDIK KREMASINDA YAĞSIZ SÜT TOZU İKAMESİ OLARAK KULLANILAN NOHUT, KESTANE VE KİNOA UNLARININ REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
IŞILAY IŞIK
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AQUAFABANIN YANIT-YÜZEY METODOLOJİSİ İLE OPTİMİZASYONU VE BİTKİSEL BAZLI MAYONEZ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MİNE BÜKER
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Improvement of functional properties of chickpea flour and application in bakery products
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
PARNIA NAZARI
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation of cumin seed oil in chickpea protein- maltodextrin matrix
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ONUR ATLI
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of lentil flour on the quality of gluten-free muffins
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
MELTEM ECE GÜLHAN
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation and release of amino acids in double emulsions
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ESRA KOCAMAN
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
TÜRKİYE'DE YETİŞTİRİLEN YEREL NOHUTLARDAN İZOELEKTRİK ÇÖKTÜRME METODU İLE ELDE EDİLEN PROTEİN İZOLATLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SÜMEYRA ÖNDER
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Türkiye'de yetiştirilen fasulye çeşitlerinden izole edilen proteinlerin çeşitli fizikokimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
RUKİYE GÜNDOĞAN
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Türkiye'de yetiştirilen yerel mercimek türlerinden protein izolasyonu, karakterizasyonu ve fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEYNEP SALİHA GÜNEŞ
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Valorization of functional protein from a plant based food waste: Sour cherry kernel, and its physicochemical characteristics
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
HATİCE SAADİYE ERYILMAZ
|
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|