Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
İletişim
Doç.Dr. Derya Kahveci Karıncaoğlu
Çalışma Alanları
:
Fonksiyonel Gıdalar
,
Gıda Biyoteknolojisi
,
Gıda atıklarının değerlendirilmesi
,
Enzim destekli gıda prosesleri
Eğitim Durumu
: Aarhus Universitet, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROJELER
Arama
Hepsini Göster
Duruma Göre Grupla
Tipe Göre Grupla
Narenciye Atıklarından Antibakteriyel ve Antioksidan Özellikte Esansiyel Yağ Üretimi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 17 Mayıs 2023, 13 Aralık 2023
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Yürütücü
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Nar Kabuğundan Enzim ve Ultrason Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Madde ve Pektin Elde Edilmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 7 Haziran 2021, 10 Ekim 2022
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Yürütücü
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Meyve Suyu Atıklarından Elde Edilen Pektinin Fonksiyonel Probiyotik İçecek Üretiminde Prebiyotik Olarak Değerlendirilmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 7 Haziran 2021, 27 Eylül 2023
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Yürütücü
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Sulu Enzimatik Ekstraksiyon Yöntemi ile Ayçiçek Yağı ve Proteini Eldesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 3 Mart 2020, 1 Şubat 2022
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Yürütücü
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Biyoteknolojik Yöntemle Yapılandırılmış Yağ Eldesi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, 1 Mart 2006, 2 Mart 2008
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Araştırmacı
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.