Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Derya Kahveci Karıncaoğlu
Çalışma Alanları
:
Fonksiyonel Gıdalar
,
Gıda Biyoteknolojisi
,
Gıda atıklarının değerlendirilmesi
,
Enzim destekli gıda prosesleri
Eğitim Durumu
: Aarhus Universitet, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
TEZLER
Arama
Hepsini Göster
Türe Göre Grupla
Yıla Göre Grupla
Susam küspesinden ultrason ve enzim destekli protein ekstraksiyonu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
AYŞEGÜL AKBAĞ
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Bioactive components and protein content in black carrot leaves
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
HATİCE ÇAMBEL
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Endüstriyel havuç suyu atıklarından enzim ve ultrason destekli ekstraksiyon ile gıda bileşeni üretilmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
YASEMİN DEMİR
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Sulu enzimatik ekstraksiyon yöntemi ile ayçiçek yağı ve proteini eldesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
RUMEYSA BAYRAK
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
MEYVE SUYU ATIKLARINDAN ELDE EDİLEN PEKTİNİN FONKSİYONEL PROBİYOTİK İÇECEK ÜRETİMİNDE PREBİYOTİK OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
DİDEM KARA
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Devam Ediyor
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Nar kabuğundan enzim ve ultrason destekli ekstraksiyon yöntemi ile fenolik madde ve pektin elde edilmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZEYNEP MERVE KAHVECİ
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Utilization of hazelnut meal as an ingredient for protein enriched drink
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yeditepe Üniversitesi, 2019
DİLAY ŞEN TÖMEK
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Effect of the type of the emulsifier on the physical and chemical stability of oil-in-water emulsions
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yeditepe Üniversitesi, 2017
DUYGU KIBICI
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Formation of epoxy fatty acids during autoxidation of linseed, sunflower and olive oil
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
SELİN HANDE BAŞARAN
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.