Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Dr. Öğr. Üyesi Celale Kırkın Gözükırmızı
Çalışma Alanları
:
Gıda Hijyeni ve Üretimi
,
Gıda Teknolojileri
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 1. Dönem (Güz)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
BIL 113E Intr.to Sci& Eng.Comp.(MATLAB)
CRN: 12270, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 211E Mass and Energy Balances
CRN: 12336, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 4901E Food Engineering Design I
CRN: 12366, Ders Saati: 5
Birinci Öğretim
Lisans
GID 4901E Food Engineering Design I
CRN: 12368, Ders Saati: 5
Birinci Öğretim
Lisans
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 12321, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans