Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Dr. Öğr. Üyesi Celale Kırkın Gözükırmızı
Çalışma Alanları
:
Gıda Hijyeni ve Üretimi
,
Gıda Teknolojileri
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 23370, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
DAN 102 Girişimcilik & Kariyer Danış.
CRN: 23337, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuarı
CRN: 23352, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuarı
CRN: 23354, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 4902 Gıda Mühendisliği Tasarımı II
CRN: 23368, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 442E Sustainable Food Production
CRN: 23391, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 505 Gıd.Işleme Mod.Sayısal An.Uyg.
CRN: 24202, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü