Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
İletişim
Dr. Öğr. Üyesi Celale Kırkın Gözükırmızı
Çalışma Alanları
:
Gıda Hijyeni ve Üretimi
,
Gıda Teknolojileri
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROJELER
Arama
Hepsini Göster
Duruma Göre Grupla
Tipe Göre Grupla
Soğan Kabuğunun Soğuk Plazma Uygulaması ile Dezenfeksiyonu ve Fonksiyonel Çikolata Üretiminde Kullanımı
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 25 Kasım 2021
Celale Kırkın Gözükırmızı
Proje
Yürütücü
Devam Ediyor
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.