Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Dr. Öğr. Üyesi Celale Kırkın Gözükırmızı
Çalışma Alanları
:
Gıda Hijyeni ve Üretimi
,
Gıda Teknolojileri
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
TEZLER
Arama
Hepsini Göster
Türe Göre Grupla
Yıla Göre Grupla
Stevia ve farklı polioller kullanılarak şekersiz sakız üretimi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
AYŞE AYKUT
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Soğuk plazma uygulanmış soğan kabuğu tozunun çikolata üretiminde kullanımı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
BERNA ŞENGÜLER
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Şerbetçi otu atığından selüloz elde edilmesi ve yenilebilir film formülasyonlarında kullanımının incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
ZEYNEP AKGÜN
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
EKMEK ÜRETİMİNDE AÇIĞA ÇIKAN BAZI GAZ FAZLI BİLEŞİKLERİN EKMEK MUHAFAZASINDA KULLANILMASI
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EVRİM ÜNAL
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Devam Ediyor
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Effects of dielectric barrier discharge cold plasma on the quality of dandelion root infusions
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
BERFİN EDA ELÇİK
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
THE EFFECTS OF IN-PACKAGE DIELECTRIC BARRIER DISCHARGE COLD PLASMA TREATMENT ON THE QUALITY OF DRY PEPPERMINT
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
BARIŞ UZ
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Devam Ediyor
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Effects of cold plasma treatment on the quality andantioxidant properties of mixed fruit juice
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ECRE ŞAHİNOĞLU
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Utilization of cocoa bean shell
Sosyal Bilimler Enstitüsü, Özyeğin Üniversitesi, 2022
SEVDA KAYA
Celale Kırkın Gözükırmızı
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.