Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Fatih Ortakcı
Çalışma Alanları
:
Gıda Biyoteknolojisi
,
Fermantasyon Teknolojisi
,
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Biyoteknoloji
Eğitim Durumu
: Utah State University, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 23370, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 226E Microbiology
CRN: 23343, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 324E Food Safety,Sanitat.&Preserv.
CRN: 23359, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 529E Geneti.of Lactic Acid Bacteria
CRN: 24203, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
BYM 513 Advanced Topics In Biomed.Eng.
CRN: 24370, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
NSE 518E Nanotech.&Nanoapplic.in food
CRN: 24873, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü