Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Fatih Ortakcı
Çalışma Alanları
:
Gıda Biyoteknolojisi
,
Fermantasyon Teknolojisi
,
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Biyoteknoloji
Eğitim Durumu
: Utah State University, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 1. Dönem (Güz)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
BIO 224E Molecular Biology
CRN: 12272, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 12321, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 529E Geneti.of Lactic Acid Bacteria
CRN: 11405, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü