Toggle navigation
Ana Sayfa
Fakülte ve Enstitü
RAPORLAR
BİLİMSEL YAYINLAR
RAPORLAR
Kurumun Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Türlere Göre Yayın Dağılımı
Alanlara Göre Yayın Sayılarının Dağılımı
Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri ile Üretilen Yayınlar
İSTATİSTİKLER
Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayıları
Yayınlardaki Yazar Sayısı
ISI İndekslerine Giren Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Diğer Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Uluslararası Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
Ulusal Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
En Fazla Kitap Yazan Akademisyenler
BİLİMSEL PROJELER
RAPORLAR
xx
yy
aa
bb
cc
ATIFLAR & TANINIRLIK
PATENT
ÖDÜLLER
BİLİMSEL FAALİYETLER
BİLİMSEL ETKİNLİKLER
PERSONEL
RAPORLAR
S.S.S.
EN
ARAMA SONUÇLARI
Toplam
11
adet sonuçtan
11
tanesi görüntülenmektedir.
Arama
>Arama
Makale
Patent
Proje
Kitap
Ödül
Tez
Bildiri
Sanatsal Faaliyet
Yıllara göre arama
Tümünü göster
2024yılından beri
2023yılından beri
2019yılından beri
Özel Aralık Girişi
Çok Dronlu Modüler Bir IHA Yapısının Tasarımı ve Kontrolü
ELECO 2022 Elektrik Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Konferansı, Bursa/TÜRKİYE, 24 Kasım 2022
MORAL KERİM, AYRAN BADER, ALTUĞ ERDİNÇ
Erdinç Altuğ
Tam metin bildiri
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay
Kitap
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink (in Yogurt in Health and Disease Prevention)
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay
Kitap
Factors affecting textural properties of ayran
International Dairy Symposium, Süleyman Demirel Üniversitesi, 24 Mayıs 2004
KILIC MERAL, KOKSOY AYSEL, OZDEMIR ULKU
Meral Kılıç Akyılmaz
Tam metin bildiri
Fortification of ayran (drinking yoghurt) with encapsulated cocoa hull waste extract by nano-liposomal sytems, shelf life and bioaccessibility studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
GÖKÇE ALTIN
Beraat Özçelik
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Süperkritik karbondioksitli trijenerasyon sisteme sahip bir ayran üretim tesisinin termodinamik performans analizi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 2022
ENDER İREN
Adnan Midilli
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
INFLUENCE OF FERMENTATION CONDITIONS ON RHEOLOGICAL PROPERTIES AND SERUM SEPARATION OF AYRAN
Journal of Texture Studies, Vol. 35, No. 4, Ekim 2004, s. 415-428, ISSN: 0022-4901
ÖZDEMİR Ü,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz
Özgün Makale
Use of hydrocolloids in textural stabilization of a yoghurt drink ayran
Food Hydrocolloids, Vol. 18, No. 4, Temmuz 2004, s. 593-600, ISSN: 0268005X
KÖKSOY A,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz
Özgün Makale
Effects of water and salt level on rheological properties of ayran a Turkish yoghurt drink
International Dairy Journal, Vol. 13, No. 10, Ocak 2003, s. 835-839, ISSN: 09586946
KÖKSOY A,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz
Özgün Makale
SALMONELLA TYPHIMURIUM A KARŞI KEKIK VE DEREOTU ESANSİYEL YAĞLARININ ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
ıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DEMİRCİ BURCU,AYRAN ZEYNEP,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler
Özet Bildiri
A PARAMETRIC STUDY ON TRIGENERATION INTEGRATED AYRAN PRODUCTION PLANT
THE 2 nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY, ENVIRONMENT AND STORAGE OF ENERGY, KAYSERİ/TÜRKİYE, 1 Eylül 2022
İREN ENDER, AKBULUT UĞUR, MİDİLLİ ADNAN
Adnan Midilli
Tam metin bildiri
1