• Bursiyer Aranıyor (2022)

30 Ay süreli “Otonom Mobiliteye Yönelik İleri Otonom Sürüş Algoritmalarının Geliştirilmesi Ve Uygulanması” isimli Tübitak 1001 araştırma projesinde ekibimize katılacak, tez çalışmasını proje kapsamında hazırlayacak, aşağıdaki özelliklere sahip yüksek lisans öğrencisi bursiyer aranmaktadır.

• İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde yüksek lisans yapmakta olan.
    • Otonom Robotlar, Kontrol Teorisi, Robot Operating System (ROS), Yörünge Planlama/Engelden Kaçma, Lokalizasyon, Nesne Tespiti ve Takibi, Modelleme ve Simülasyon konularının birkaçında çalışma yapan veya bilgi/ilgi sahibi olan.
    • Araştırmaya ve öğrenmeye hevesli, iyi derecede kod yazabilen (Python/C/C++) , pratik uygulamaya yatkın, literatürü takip edebilen ve bilimsel yayın yapma isteğ

15.02.2022 10:48:30
  • Bursiyer Aranıyor!

Tam Otonom Kişisel Ulaşıma Yönelik Akıllı Sürüş Algoritmalarının Geliştirilmesi ve Tekerlekli Sandalye Platformuna Uygulanması” isimli Tübitak 1001 projesinde, tez çalışmasını proje kapsamında hazırlayacak, mevcut ekibimize dahil edeceğimiz aşağıdaki özelliklere sahip yüksek lisans öğrencisi aranmaktadır.

*İTÜ Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birinde yüksek lisans yapmakta olan.
    *Otonom Robotlar, Robot Operating System (ROS), Yörünge Planlama/Engelden Kaçma, Kontrol Teorisi, Modelleme ve Simülasyon konularının birkaçında çalışma yapan veya bilgi/ilgi sahibi olan.
    *Araştırmaya hevesli, kod yazabilen, pratik uygulamaya yatkın, literatürü takip edebilen ve bilimsel yayın yapma isteği olan.

16.07.2019 14:57:23