CONTACT

  • 90-212-2857340
  • capanogl@itu.edu.tr

REWARDS

  • The effects of juice processing on black mulberry antioxidants yayın teşvik ödülü
    TÜBİTAK, Community, 2015
    Esra Çapanoğlu Güven Reward Publication Incentive Reward
  • "The influence of thermal processing on emulsion properties of defatted hazelnut flour" yayın teşvik ödülü
    TÜBİTAK, Community, 2015
    Esra Çapanoğlu Güven Reward Publication Incentive Reward
  • Colour retention, anthocyanin stability and antioxidant capacity in black carrot (Daucus carota) jams and marmalades: Effect of processing, storage conditions and in vitro gastrointestinal digestion" Tubitak Yayın tesvik
    TÜBİTAK, Community, 2015
    Esra Çapanoğlu Güven Reward Publication Incentive Reward
  • Investigating the effect of roasting on functional properties of defatted hazelnut flour by response surface methodology (RSM)" yayın teşvik ödülü
    TÜBİTAK, Community, 2015
    Esra Çapanoğlu Güven Reward Publication Incentive Reward
  • "Influence of different processing and storage conditions on in vitro bioaccessibility of polyphenols in black carrot jams and marmalades" Tubitak (ULAKBIM) Yayın Teşvik
    TÜBİTAK, Community, 2015
    Esra Çapanoğlu Güven Reward Publication Incentive Reward

MEMBERSHIP

  • 2014
    DOÇENTİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ2014 / -
  • 2013
    Dekan YardımcısıİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ2013 / 2016
  • 2012
    Yrd. Doç. Dr.İstanbul Teknik Üniversitesi2012 / -
  • 2012
    YARDIMCI DOÇENTİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ2012 / 2014
  • 2004
    DoktoraİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)2004 / 2008
  • 2000
    Yüksek LisansİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)2000 / 2002
  • 2000
    Araştırma Görevlisiİstanbul Teknik Üniversitesi2000 / 2012
  • 2000
    ARAŞTIRMA GÖREVLİSİİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ2000 / 2012
  • 1995
    LisansİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ1995 / 1999