PROJECTS

Topic

Mese palamudu glütensiz ve oldukça besleyicidir. Nişasta, lifler ve lipidler bakımından zengindir ve Akdeniz endemik ormanları tarafından üretilen en bol kabuklu yemiş türüdür. Tarihsel olarak Akdeniz havzasında çeşitli kültürler tarafından tüketilmiş olmasına rağmen günümüzde insanlar için kullanımı bazı yöresel yemeklerle sınırlıdır. Portekiz, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Türkiye, Tunus, Cezayir ve Fas'tan ortakları içeren Akdeniz genelinde bir konsorsiyum zeminine dayalı MEDACORNET projesi sağlıklı, mese palamudundan üretilen güvenli ve sürdürülebilir gıda ürünleri sağlayarak sürdürülebilir bir değer zincirinin kurulmasını teşvik etmek amacıyla bilimsel, teknik ve tüketiciye odaklı sosyo-ekonomik bilgi üretecektir:

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

nanoteknoloji

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Krem Bal ve Biyoyararlılık

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Bu projede duyusal ve tekstürel anlamda optimum özelliklere sahip, mısır lifi ilave edilerek şeker oranı azaltılmış bisküvi ve kek elde edilmesi amaçlanmıştır.

Topic

Kimya

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Kara havuç, siyah üzüm gibi antosiyanin bakımından zengin gıdaların posalarından geri kazanılan antosiyaninlerin mikroenkapsülasyon işlemi uygulanarak işlenmiş gıdalarda kullanılması.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Spirulina platensis'den Elde Edilen Biyopeptitlerin Enkapsülasyonu ve Gıda Uygulamaları

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

TAGEM AR-GE Projesi

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Tez çalışması

Topic

Kimya

Topic

İstanbul florasında doğal yayılış gösteren bazı geofitlerin fitokimyasal bileşiminin ve antioksidan özelliklerinin tespit edilmesi ve bu türlerin kullanım potansiyellerinin ve değerlerinin ortaya konulması

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Siyah havuç polifenollerinin biyoyararlanım ve biyoaktivitesinin araştırılması

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Fitokimyasal Kompozisyon, Seabuckthorn

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Fitokimyasal Kompozisyon, Seabuckthorn

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Bal ve Diğer Arı ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu

Topic

AnThocyanin and polyphenol bioactives for Health Enhancement through Nutritional Advancement

Topic

Badem Ezmesinin Kalite ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi

Topic

Flavonoids and related phenolics for healthy living using orally recommended antioxidants

Topic

Domatesin Salçaya İşlenmesi Sırasında Antioksidan Profilinde Meydana Gelen Değişimler