PROJECTS

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Kara havuç, siyah üzüm gibi antosiyanin bakımından zengin gıdaların posalarından geri kazanılan antosiyaninlerin mikroenkapsülasyon işlemi uygulanarak işlenmiş gıdalarda kullanılması.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

TAGEM AR-GE Projesi

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Tez çalışması

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Siyah havuç polifenollerinin biyoyararlanım ve biyoaktivitesinin araştırılması

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Fitokimyasal Kompozisyon, Seabuckthorn

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Bal ve Diğer Arı ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu

Topic

AnThocyanin and polyphenol bioactives for Health Enhancement through Nutritional Advancement

Topic

Badem Ezmesinin Kalite ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi

Topic

Flavonoids and related phenolics for healthy living using orally recommended antioxidants

Topic

Domatesin Salçaya İşlenmesi Sırasında Antioksidan Profilinde Meydana Gelen Değişimler