Gıda Ambalaj Filmlerinin Çift Taraflı Dezenfeksiyonunda Dielektrik Bariyer Deşarj(Dbd) Koronalı Soğuk Plazma Uygulaması
Proje Bütçesi : ₺ 819.220,00, 1 Mayıs 2021
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Farklı ambalaj bariyer özelliklerinin çeşitli gıdaların kalitesi ve raf ömürleri üzerine etkisinin araştırılması
Proje Tipi : Özel Kuruluşlar, 10 Aralık 2019, 17 Mart 2022
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
MediTeks- Medikal Tekstiller Ar-Ge Merkezi
Proje Tipi : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), Proje Bütçesi : ₺ 1.200.000,00, 12 Ekim 2018, 12 Mart 2020
|
Konu
MediTeks- Medikal Tekstiller Ar-Ge Merkezi
|
Kesikli Reaktörde Galaktooligosakkarit Sentezini Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi ve Sürecin Optimizasyonu
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 19.894,00, 29 Kasım 2017, 12 Temmuz 2021
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
ultraviyole ışınlamanın üzümsü meyvelerin kalitesi üzerine etkisinin araştırılması
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 9 Kasım 2017, 14 Ocak 2019
|
Konu
yeni gıda işleme teknolojileri
|
Fındık kavurma prosesinin kalite parametreleri açısından optimizasyonu
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 29 Mart 2016, 3 Eylül 2018
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Taze meyve ve sebze ürünlerinin modifiye atmosferde ambalajlanmasına yönelik sıcaklığa daha duyarlı gaz geçirgenliğine sahip ambalaj filmi geliştirilmesi
Proje Bütçesi : ₺ 585.112,00, 15 Kasım 2015, 15 Nisan 2019
|
|
Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi (Doğal Katkılar Mükemmeliyet Merkezi)
Proje Tipi : Kalkınma Bakanlığı, Proje Bütçesi : ₺ 1.498.099,81, 31 Ağustos 2015, 3 Mayıs 2017
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Türkiye de Gıda Sanayiinde AR GE çalışmalarının durumu ve geliştirilmesine yönelik önerilerin oluşturulması
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 23 Ocak 2015, 4 Mart 2016
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Türkiye de Gıda Sanayiinde AR GE çalışmalarının durumu ve geliştirilmesine yönelik önerilerin oluşturulması
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 15 Ocak 2015, 15 Ocak 2016
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baharatlarn Ozon Ultraviyole Işınlar ile Sterilizasyonu
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 3 Temmuz 2014, 13 Ocak 2015
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baharatlarn Ozon ve Ultraviyole Işınlar ile Sterilizasyonu
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 3 Temmuz 2014, 13 Ocak 2015
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Taze Meyve Sebze Ürünlerinin Modifiye Atmosferde Paketlenmesine Yönelik Ambalaj Malzemesi Geliştirme
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 15.000,00, 11 Mart 2014, 18 Kasım 2016
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Taze Meyve Sebze Ürünlerinin Modifiye Atmosferde Paketlenmesine Yönelik Ambalaj Malzemesi Geliştirme
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 11 Mart 2014, 18 Kasım 2016
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Ultraviyole ışınların baharatların sterilizasyonu ve kalitesi üzerine etkileri
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 16 Ocak 2012, 4 Mart 2016
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baharatların Işınlanmasında Kullanılan Gama Işınlama Yönteminin Baharatların Kalitesine Etkileri
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 16 Ocak 2012, 4 Mart 2016
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AnThocyanin and Polyğhenol Bioactives for Health Enhancement Through Nutritional Advancement ATHENA
Proje Tipi : Avrupa Birliği, 1 Temmuz 2010, 30 Haziran 2015
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Ultrases İşleminin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, Proje Bütçesi : ₺ 2.481.800,00, 1 Haziran 2010, 1 Ekim 2012
|
|
AnThocyanin and polyphenol bioactives for health enhancement through nutritional advancement
Proje Tipi : Avrupa Birliği, 1 Mayıs 2010, 1 Mayıs 2014
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
İstanbul Teknik Üniversitesi-Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Etli Mantının Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 1 Ocak 2010, 10 Şubat 2011
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modifiye Atmosferde Ambalajlama ve Gamma Işınlarının Pişirmeye Hazır Taze Köftelerin Mikrobiyal Kalite ve Güvenliği Üzerine etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modifiye Atmosferde Ambalajlama ve Gamma Işınlarının Pişirmeye hazır Taze köftelerin Kimyasal Fiziksel ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Az İşlenmiş Bazı Taze Meyve Ürünlerinin Depolama Sırasında Flavonoid Bileşenleri ve Antioksidan aktivitelerinin incelenmesi
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
FLORA Flavonoids and related phenolics for healthy living using orally recommended antioxidants
Proje Tipi : Avrupa Birliği
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gamma Işınlarının Çiğ Köftelerin Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Tüketime ve kullanıma hazır gıdaların modifiye atmosferde ambalajlama ve ışınlama teknolojileri ile muhafazası
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gamma Işınlarının Ve Çeşitli Baharatların Ülkemizdeki Geleneksel Kirmizi Etten Yapılan Köftelerin Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modifiye Atmosferde Paketlemenin Etli Mantının Kalitesi Üzerine Etkisi
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Şeker İkamelerinin Çikolatanın Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Marine edilmiş pişirmeye hazır tavuk etlerinin modifiye atmosferde paketleme ile muhafazası
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Çeşitli baharatların et ürünlerinde antimikrobiyal ve antioksidan etkilerinin araştırılması
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Fenilketonüri hastalarına yönelik özel beslenme amaçlı peynir üretimi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Bazı Beyaz Peynir Çeşitlerinin Modifiye Atmosferde Paketleme ile Muhafazası
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
COLORSPORE New Sources of Natural Gastric Stable Food Additives Colourants and Novel Functional Foods
Proje Tipi : Avrupa Birliği
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Bakteriyal karotenoidlerin model gıda sistemlerinde stabilitesinin incelenmesi
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|