Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Derya Kahveci Karıncaoğlu
Çalışma Alanları
:
Fonksiyonel Gıdalar
,
Gıda Biyoteknolojisi
,
Gıda atıklarının değerlendirilmesi
,
Enzim destekli gıda prosesleri
Eğitim Durumu
: Aarhus Universitet, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
GID 596 Bilimsel Araş.,Etik ve Seminer
CRN: 14136, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 433 Gıda Kalite Kontrol Lab
CRN: 12361, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 433 Gıda Kalite Kontrol Lab
CRN: 12362, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 419E Enzymes in Food Production
CRN: 15249, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 12364, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 696E Scien.Rese., Ethic&Seminar
CRN: 14139, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 526E Valoriza.of Indust.Food Waste
CRN: 14134, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü