Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
İletişim
Doç.Dr. Derya Kahveci Karıncaoğlu
Çalışma Alanları
:
Gıda Biyoteknolojisi
,
Yağ Teknolojisi
,
Gıda atıklarının değerlendirilmesi
,
Enzim destekli gıda prosesleri
Eğitim Durumu
: Aarhus Universitet, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROJELER
Arama
Hepsini Göster
Duruma Göre Grupla
Tipe Göre Grupla
Nar Kabuğundan Enzim ve Ultrason Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Madde ve Pektin Elde Edilmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 7 Haziran 2021, 10 Ekim 2022
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Yürütücü
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Sulu Enzimatik Ekstraksiyon Yöntemi ile Ayçiçek Yağı ve Proteini Eldesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 3 Mart 2020, 1 Şubat 2022
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Yürütücü
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Biyoteknolojik Yöntemle Yapılandırılmış Yağ Eldesi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, 1 Mart 2006, 2 Mart 2008
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Proje
Araştırmacı
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.