ARAMA SONUÇLARI

Toplam 5 adet sonuçtan 5 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri Gıda Mikrobiyolojisi
Ankara/TÜRKİYE, 2017, s. 395-402, Efil Yayınevi
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,OKTAY H İMGE
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Ders KitabıKitap Bölümü
Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü, Vol. 2, No. 1, Ocak 2024, s. 29-40, ISSN: 3023-73-27
DURAÇE EGE,DİKMETAŞ DİLARA NUR,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Mikroorganizmalarda Tutunma ve Biyofilm Oluşumu Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology
2016, s. 73-78, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Kitap TercümesiKitap Bölümü
Bazı Yararlı Fenotiplerin Genetiği TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ Fundamental Food Microbiology
İstanbul/TÜRKİYE, 2016, s. 139-156, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Kitap TercümesiKitap Bölümü
Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü, Vol. 2, No. 1, Ocak 2024, s. 29-40, ISSN: 3023-73-27
DURAÇE EGE,DİKMETAŞ DİLARA NUR,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930