ARAMA SONUÇLARI

Toplam 1207 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Türkiye'de farklı yörelerde yetişen vişne meyve ekstraktlarında polifenol kapasitesi ve antosiyanin profilinin karşılaştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
KÜBRA AYDINLI
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Characteristic components and antioxidant potential of black chokeberry and black chokeberry products
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
BAHTINUR KAPÇI
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigating the effect of a aging on the phenolic content, antioxidant activity and anthocyanins in wines collected from Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
PINAR PERİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Minimum işlenmiş marullarda antioksidan bileşenlerin değişiminin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
GÖZDE DOĞAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Antioxidant activity and polyphenol composition of sesame paste and grape molasses blends
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
SERAP FATMA ÇELİK
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Polyphenol content and in vitro bioavailability of black carrot (Daucus carota) pomace and peel
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
FATMA DAMLA BİLEN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadutun meyve suyu ve reçele işlenmesi sırasında antioksidanlarında ve in-vitro biyoerişebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
MERVE TOMAŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Türkiye'de yaygın olarak tüketilen kuru kırmızı meyvelerin içerdiği antioksidan maddelerin biyoerişilebilirliğinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
BUKET SAĞBASAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Su kefiri taneleri ile fermente edilmiş vişne, nar ve üzüm suyunun antioksidan miktarı ve in vitro biyoerişilebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HANDE YÜCE
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Ozonlama işlemi sırasında doğal kaynak suyunda bromat oluşumunu etkileyen parametreler ve bromat miktarının kontrolünü sağlayan uygulamalar
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HAZAL EYİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
In vitro bioaccessibility of anthocyanins in black chokeberry (Aronia melanocarpa) added yogurts
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
GİZEM ÇATALKAYA
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Antioxidative effects of Fucus vesiculosus extracts in fish oil enriched mayonnaise
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
BETÜL YEŞİLTAŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Formation of epoxy fatty acids during photooxidation
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MELEK DEMİRCİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadut antosiyanin ekstraktının iyonik jelasyon yöntemi ile enkapsülasyonu ve elde edilen ürünlerin kefire ilavesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
İPEK EKİN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Farklı çikolata çeşitlerinde şeker miktarının azaltılmasının duyusal özelliklere etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
DİYAR SELİMOĞLU ÖZKAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Phenolic and carotenoid profiles of tomatoes collected from different parts of Turkey and antioxidant properties of dried tomatoes
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
SENA BAKIR
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation of sour cherry juice concentrate with spray drying and increasing encapsulation yield by using various proteins
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AYŞE SİTARE KARAKAŞ TİFTİKCİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Nar sularında tağşiş tespiti için fenolik madde profilinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
EKİN ONGAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Meyve ve sebzelerden elde edilen ekstraktların, fenolik madde miktarı ve antioksidan kapasitelerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ASLI GÜZEL
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930