Transformatörlerde kalkanlı sargı uygulaması ve yansıyan gerilimlerin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AHMET KEREM KÖSEOĞLU
|
Tek modelli montaj hattı dengeleme problemlerinin çözülmesi için çok amaçlı genetik algoritma tasarımı
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2004
GÜVEN TAŞIYICI
|
Phenolic and carotenoid profiles of tomatoes collected from different parts of Turkey and antioxidant properties of dried tomatoes
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
SENA BAKIR
|
Türkiye'de yaygın olarak tüketilen kuru kırmızı meyvelerin içerdiği antioksidan maddelerin biyoerişilebilirliğinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
BUKET SAĞBASAN
|
Encapsulation of sour cherry juice concentrate with spray drying and increasing encapsulation yield by using various proteins
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AYŞE SİTARE KARAKAŞ TİFTİKCİ
|
Bioactivity and functionality of chickpea protein-spent coffee phenolic complex
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
BEYZA VAHAPOĞLU
|
The investigation of antioxidant properties of propolisproducts obtained from Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ECE ÖZDEMİR
|
Improving the bioaccessibility of tomato pomace bioactives by excipient emulsion in bread and tomato sauce samples
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ELİFSU NEMLİ
|
Effect of screw rotation speed, compatibilizer and R-PET concentration on properties of R-PET/HDPE blends
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
TUĞBA GÜVEN
|
Using ultrafiltration/microfiltration membranes coupled with ultraviolet or reverse osmosis for water reuse in agricultural and industrial purposes
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
AYA HASSOUN
|
Energy efficient co-treatment of municipal wastewater and food waste
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
HÜSEYİN GÜVEN
|
Türkiye'de elektronik pazaryerlerinde hizmet kalitesi, güven ve satınalma niyeti arasındaki ilişki: yapısal eşitlik modeli uygulaması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
SERDAR AYKUT ERGÜL
|
Farklı çikolata çeşitlerinde şeker miktarının azaltılmasının duyusal özelliklere etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
DİYAR SELİMOĞLU ÖZKAN
|
Antioxidant activity and polyphenol composition of sesame paste and grape molasses blends
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
SERAP FATMA ÇELİK
|
Sc-Co2 akışkan metodu ile kakao çekirdeği kabuğundaki yağın ekstraksiyonu ve özelliklerinin araştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ERTAN ŞAHİN
|
Investigating the valorisation potential of hazelnut by-products: Transforming waste into functional food ingredients
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
FATMA DUYGU CEYLAN
|
Emerging approaches for non-thermal modification of proteins isolated from de-oiled sunflower cake
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BÜŞRA GÜLTEKİN SUBAŞI
|
Pişirme parametrelerinin çilekli keklerin kalite özellikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
SEDA YAYLALI
|
Investigating the effect of a aging on the phenolic content, antioxidant activity and anthocyanins in wines collected from Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
PINAR PERİ
|
Mercimek proteini ile soğan kabuğu fenolikleri interaksiyonunun fonksiyonel özellikler ve biyoaktivite üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
DENİZ GÜNAL KÖROĞLU
|