Comparative evaluation of Fe III reducing power based antioxidant capacity assays in the presence of phenanthroline batho phenanthroline tripyridyltriazine FRAP and ferricyanide reagents
Talanta, Vol. 72, No. 3, Mayıs 2007, s. 1157-1165, ISSN: 00399140
BERKER ÇETİN KADRİYE IŞIL,GÜÇLÜ KUBİLAY,TOR İZZET,APAK MUSTAFA REŞAT
|
Antioksidan Kapasite ve Aktivite Tayinlerinde Kullanılan Moleküler Spektroskopik Yöntemler ve Sensörler Tasarım İlkeleri ve Nanoteknolojik Uygulamalar
XV. Ulusal Spektroskopi Kongresi, yalova/TÜRKİYE, 17 Mayıs 2017, s. 1-3
APAK MUSTAFA REŞAT,DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA,ARDA AYŞEM,ÇELİK SALİHA ESİN,BEKDEŞER BURCU,BENER MUSTAFA,TÜTEM ESMA,SÖZGEN BAŞKAN KEVSER,ÖZYÜREK MUSTAFA,GÜÇLÜ KUBİLAY,TUFAN AYŞE NUR,ÖZTÜRK BİRSEN,BERKER ÇETİN KADRİYE IŞIL,ÖZYURT DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,HIZAL YÜCESOY FEHİME JÜLİDE
|
Antioksidan Kapasite ve Aktivite Tayinlerinde Kullanılan Moleküler Spektroskopik Yöntemler ve Sensörler Tasarım İlkeleri ve Nanoteknolojik Uygulamalar
XV. Ulusal Spektroskopi Kongresi, 17 Mayıs 2017
APAK MUSTAFA REŞAT,DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA,ARDA AYŞEM,ÇELİK SALİHA ESİN,BEKDEŞER BURCU,BENER MUSTAFA,TÜTEM ESMA,SÖZGEN BAŞKAN KEVSER,ÖZYÜREK MUSTAFA,GÜÇLÜ KUBİLAY,TUFAN AYŞE NUR,ÖZTÜRK BİRSEN,BERKER ÇETİN KADRİYE IŞIL,ÖZYURT DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,HIZAL YÜCESOY FEHİME JÜLİDE
|
Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, Vol. 22, No. 4, Ekim 2018, s. 502-512, ISSN: 2148-5003
AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
|
Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, 5 Ekim 2016
AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
|
Fonksiyonel Bileşen (Yağ, İnülin) İlavesinin Domates Sosundaki Karotenlerin in vitro Biyoerişilebilirliği Üzerine Etkisi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem2018), Ankara/TÜRKİYE, 26 Nisan 2018
TOMAŞ MERVE, SAĞDIÇ OSMAN, ÇATALKAYA GİZEM, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Mor Lahana, Havuç ve Brokoli İçeren Fonksiyonle Sebze Cipsi Üretimi ve Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YÜCE HANDE,ÖZÇELİK BERAAT
|
Gaziantep yöresine ait Sızma zeytin yağlarının Bazı karakteristik özellikleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Türkiye II. Zeytin ve Zeytinyağı Kongresi, 2 Ekim 2016
ULUATA SİBEL,ALTUNTAŞ ÜMİT,ÖZÇELİK BERAAT,ABİDİN TATLI
|
Fenolik Maddelerce Zengin Zeytinyağı İçeren Diyetin Yaşlanması Hızlandırılmış Fare Modelinde Antioksidan Etkiye Sahip Glutatyon, C Vitamini ve Ürik Asit Üzerine Etkisi
1. YABITED Bitkisel Yağ Kongresi, 12 Nisan 2012
BAYRAM BANU,ÖZÇELİK BERAAT
|
Antioksidan Kapasite ve Aktivite Tayinlerinde Kullanılan Moleküler Spektroskopik Yöntemler ve Sensörler Tasarım İlkeleri ve Nanoteknolojik Uygulamalar
XV. Ulusal Spektroskopi Kongresi, 17 Mayıs 2017
APAK MUSTAFA REŞAT,DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA,ARDA AYŞEM,ÇELİK SALİHA ESİN,BEKDEŞER BURCU,BENER MUSTAFA,TÜTEM ESMA,SÖZGEN BAŞKAN KEVSER,ÖZYÜREK MUSTAFA,GÜÇLÜ KUBİLAY,TUFAN AYŞE NUR,ÖZTÜRK BİRSEN,BERKER ÇETİN KADRİYE IŞIL,ÖZYURT DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,HIZAL YÜCESOY FEHİME JÜLİDE
|
Antioksidan kapasite ve aktivite tayinlerinde kullanılan möleküler spektroskopik yöntemler ve sensörler: Tasarım ilkeleri ve nanoteknolojik uygulamalar
XV. Ulusal Spektroskopi Kongresi, 17 Mayıs 2017
APAK MUSTAFA REŞAT,DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA,ARDA AYŞEM,ÇELİK SALİHA ESİN,BEKDEŞER BURCU,BENER MUSTAFA,TÜTEM ESMA,SÖZGEN BAŞKAN KEVSER,ÖZYÜREK MUSTAFA,GÜÇLÜ KUBİLAY,TUFAN AYŞE NUR,ÖZTÜRK BİRSEN,BERKER ÇETİN KADRİYE IŞIL,ÖZYURT DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,HIZAL YÜCESOY FEHİME JÜLİDE
|
Antioksidan Kapasite ve Aktivite Tayinlerinde Kullanılan Moleküler Spektroskopik Yöntemler ve Sensörler Tasarım İlkeleri ve Nanoteknolojik Uygulamalar
XV. Ulusal Spektroskopi Kongresi, yalova/TÜRKİYE, 17 Mayıs 2017, s. 1-3
APAK MUSTAFA REŞAT,DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA,ARDA AYŞEM,ÇELİK SALİHA ESİN,BEKDEŞER BURCU,BENER MUSTAFA,TÜTEM ESMA,SÖZGEN BAŞKAN KEVSER,ÖZYÜREK MUSTAFA,GÜÇLÜ KUBİLAY,TUFAN AYŞE NUR,ÖZTÜRK BİRSEN,BERKER ÇETİN KADRİYE IŞIL,ÖZYURT DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,HIZAL YÜCESOY FEHİME JÜLİDE
|
Bursa’da Yetiştirilen “Imperial Star” Enganarin Farkli Kisimlarinin Toplam Fenol Ve Antioksidan Aktivitesi
31. KİMYA KONGRESİ, 10 Eylül 2019
KAYAHAN SEDA,SALOĞLU DERTLİ DİDEM
|
İ̇zmir’de Yetiştirilen “Sakız” Enginarın Farklı Kısımlarının Toplam Fenol ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
3. Fitovizyon Aromaterapi Apiterapi ve Kozmetikte Yenilikler Kongresi, 22 Kasım 2019
KAYAHAN SEDA,SALOĞLU DERTLİ DİDEM
|
Rosa canina L. ve Rosa pimpinellifolia L. Meyve ve Köklerinde Süperkritik CO2 Ekstraksiyonu ile Biyoaktif Lipitlerin Tespiti ve in vitro Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Üniversitesi, 2024
MERVE MACİT
|
Yabani kızamık (Berberis vulgaris L.) ve karamuk (Berberis crataegina DC.) meyvelerinin bazı fizikokimyasal özellikleri ile antioksidan ve antimikrobiyal kapasitesinin tespit edilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Bayburt Üniversitesi, 2019
ARZU YAŞAR EROĞLU
|
Enginarın (Cynara scolymus L.) toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine farklı pişirme yöntemlerinin etkisi
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, 2022
NEJLA ANUL
|