Energy recovery potential of anaerobic digestion of excess sludge from high-rate activated sludge systems co-treating municipal wastewater and food waste
Energy, Vol. 172, Aralık 2019, s. 1027-1036, ISSN: 0360-5442
GÜVEN HÜSEYİN,ERŞAHİN MUSTAFA EVREN,DERELİ RECEP KAAN,ÖZGÜN ERŞAHİN HALE,IŞIK İSA,ÖZTÜRK İZZET
|
High-rate activated sludge processes for municipal wastewater treatment: the effect of food waste addition and hydraulic limits of the system
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, Vol. 26, No. 2, Ocak 2019, s. 1770-1780, ISSN: 0944-1344
GÜVEN HÜSEYİN,ÖZGÜN ERŞAHİN HALE,ERŞAHİN MUSTAFA EVREN,DERELİ RECEP KAAN,SİNOP İLKNUR,ÖZTÜRK İZZET
|
Co-digestion performance of organic fraction of municipal solid waste with leachate: Preliminary studies
Waste Management, Vol. 71, Ocak 2018, s. 775-784, ISSN: 0956-053X
GÜVEN HÜSEYİN,AKCA MEHMET SADİK,IREN EROL,KELES FATİH,ÖZTÜRK İZZET,ALTINBAŞ MAHMUT
|
Effect of Hydraulic Retention Time on the Performance of High-Rate Activated Sludge System: a Pilot-Scale Study
Water, Air, & Soil Pollution, Vol. 228, No. 11, Ekim 2017, s. 417, ISSN: 0049-6979
GÜVEN HÜSEYİN,ERŞAHİN MUSTAFA EVREN,DERELİ RECEP KAAN,ÖZGÜN HALE,SANCAR DİLARA,ÖZTÜRK İZZET
|
Follow-up on Assessment of Student Outcomes by Senior-Year Design Project and Continuing to Improve by Performance Indicator Breakdown-Based Assessment
International Journal of Engineering Pedagogy (iJEP), Vol. 8, No. 5, Ekim 2018, s. 19-28, ISSN: 2192-4880
DÜLEKGÜRGEN EBRU,GÖMEÇ ÇİĞDEM,KARAHAN ÖZGÜN ÖZLEM,AYDIN BAŞAK,GÜVEN HÜSEYİN
|
Life cycle assessment of upgrading options of a preliminary wastewater treatment plant including food waste addition
Water Research, Vol. 145, Kasım 2018, s. 518-530, ISSN: 0043-1354
GÜVEN HÜSEYİN,ERIKSSON OLA,WANG ZHAO,ÖZTÜRK İZZET
|
Eskişehir Kocakır Ekolojik Yerleşme Birimi Kentsel Tasarım Projesi, “Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya: Biyoçeşitlilik, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Şehirler”, En İyi Kentsel Uygulamalar (Urban Best Practice Area - UBPA)
EXPO 2016, 23 Nisan 2016 - 30 Ekim 2016
ULUSLARARASI SERGİLER BÜROSU
|
PEYNİR ALTISUYU BİLEŞENLERİNİN FRAKSİYONU İLE BİYOPLASTİK ÜRETİMİ VE BİYOBOZUNUR/BİYOUYUMLU MEMBRAN ÜRETİM YÖNTEMİ
2021
DERYA Y. İMER,HAYRETTİN GÜÇLÜ İNSEL,MEHMET DİLAVER,SAMA A. AL-MUTWALLİ,MUSTAFA N. TAHER,EMİNE ÇOKGÖR,GÜLSÜM EMEL ZENGİN BALCI,ELİFNUR GEZMİŞ YAVUZ,DİĞDEM GÜVEN
|
Hacı Sabancı’xxyı Anma Konseri-viyola grubu üyesi
İstanbul Cemal Reşir Rey Konser Salonu, 28 Kasım 2015
ÇUKUROVA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI
ŞEF:EMİN GÜVEN YAŞLIÇAM
BARIŞ KEREM BAHAR-VİYOLA GRUBU ÜYESİ
|
Encapsulation of aqueous Hibiscus sabdariffa L. extract in food-grade high internal phase pickering emulsions stabilized by soy protein isolate
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
HÜMEYRA ÇAVDAR
|
Rosa canina L. ve Rosa pimpinellifolia L. Meyve ve Köklerinde Süperkritik CO2 Ekstraksiyonu ile Biyoaktif Lipitlerin Tespiti ve in vitro Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Üniversitesi, 2024
MERVE MACİT
|
Valorization of fermented purple carrot pomace, a by-product from shalgam juice, as functional ingredient: A food application and assessment of bioaccessibility
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
MEHMET OKAN ÖZKAYNAK
|
Valorization of black chokeberry waste as a potential source of bioactive compounds: Their identification, microencapsulation and impact on the human gut microbiota
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
GİZEM ÇATALKAYA
|
Rosa canina L. ve Rosa pimpinellifolia L. köklerindeki fenolik bileşiklerin miktarı ve bioyararlılığının tespiti
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Üniversitesi, 2018
MERVE MACİT
|
Determination of phenolic compound profiles and antioxidant effect of black elderberry, echinacea and iceland moss extracts on late-release soft lozenge
Fen Bilimleri Enstitüsü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, 2021
ÖZGE YILDIZ
|
Comparing the antioxidant properties and in vitro bioaccessibility of phenolic compounds in simple and milk added green tea and sea buckthorn leaf tea
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
FATMA DUYGU CEYLAN
|
Determining effect of different pH ranges on the oxygen uptake capacity of gallic acid and designing active package for orange juice
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
DİDEM ÖZKAŞIKÇI
|
Study of bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols using digestion models combined with a novel co-culture model of intestinal and endothelial cell lines
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE
|
Effect of sun-drying on polyphenols and in vitro bioavailability of sarilop and Bursa siyahi figs (Ficus carica L.)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
SENEM KAMİLOĞLU
|
Health related properties of different parts of walnut (Juglans regia L.) and walnut drink
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
ÖYKÜM BAHAR ESEN
|