ARAMA SONUÇLARI

Toplam 4 adet sonuçtan 4 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Use of encapsulated natural extracts to extend food shelf life Natural Antioxidants to Enhance the Shelf-Life of Food A volume in Developments in Food Quality and Safety
2024, s. 253-312, Academic Press
GÜNAL KÖROĞLU DENİZ,CEYLAN ADRAR FATMA DUYGU,ÇATALKAYA GİZEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Nanoencapsulation of saffron (Crocus sativus L.) extract in zein nanofibers and their application for the preservation of sea bass fillets
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 163, No. 113588, Ocak 2022, s. 1-10, ISSN: 0023-6438
NAJAFİ ZAHRA, ÇETİNKAYA TURGAY, BİLDİK FATİH, ALTAY FİLİZ, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale
Nanoencapsulation of saffron (Crocus sativus L.) extract in zein nanofibers and their application for the preservation of sea bass fillets
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 163, Ocak 2022, s. 113588, ISSN: 10961127
NAJAFİ ZAHRA, ÇETİNKAYA TURGAY, BİLDİK FATİH, ALTAY FİLİZ, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Nanoemulsification and nanoencapsulation of omega-3 fatty acids
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015, s. 145-145
MUTLU SİMGE, TİRİÇ İDİL, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930