ARAMA SONUÇLARI

Toplam 855 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Design of Modified and Controlled Atmospheres Handbook of Food Process Design
2012, s. 1340-1368, Wiley-Blackwell
GÜNEŞ GÜRBÜZ,KIRKIN CELALE
Celale Kırkın Gözükırmızı Bilimsel KitapKitap Bölümü
Inclusion of an unobserved variable into regression equation a case study Evaporation process
2nd International Symposium for Agriculture and Food, Ohrid, Macedonia, 7 Ekim 2015
KOÇAK KASIM
Kasım Koçak Özet Bildiri
Communicating Food Safety: Ethical Issues in Risk Communication Food Ethics Education
2018, Springer
YAVUZ DÜZGÜN MERVE,ALTUNTAŞ ÜMİT,GULTEKİN OZGUVEN MİNE,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Bilimsel KitapKitap Bölümü
Microbial Lipid Production Food Lpids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor & Francis Group
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA,KİM Y R,YOON SUK HOO
Ayşe Saygün Bilimsel KitapKitap Bölümü
Projected environmental effects of the Third Airport in Istanbul
Journal of Food Agriculture & Environment, Mart 2015
KUTAY KARAÇOR ELİF LUTFİYE,KORSHİD DALİA
Bioavailability of ACE inhibitory peptides
5th International Conference on Food Digestion, RENNES/FRANSA, 4 Mayıs 2017
DAŞKAYA DİKMEN CEREN,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,ÖZÇELİK BERAAT
Impact of Food Waste Addition To Municipal Wastewater On Environmental Infrastructure
6th European Conference on Renewable Energy Systems, 25 Haziran 2018
GÜVEN HÜSEYİN,ÖZTÜRK İZZET
İzzet Öztürk Tam metin bildiri
Processing and ModificationTechnologies for Edible Oils and Fats Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
TÜRKAY SELMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Bilimsel KitapKitap Bölümü
Encapsulation Technologies For Lipids Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C
Neşe Şahin Yeşilçubuk Bilimsel KitapKitap Bölümü
Modified and Controlled Atmosphere Design Handbook of Food Process Design
2012, s. 1340-1368, Willey-Blackwell
GÜNEŞ GÜRBÜZ
Gürbüz Güneş Bilimsel KitapKitap Bölümü
Encyclopedia of Food Chemistry
2019, s. 566-577, Elsevier
ÖZDAL TUĞBA,YALÇINKAYA İPEK,TOYDEMİR ŞEN GAMZE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Development of flavored milk with carob.
The International Symposium of Food Rheology and Texture, 19 Ekim 2018
FILONENKO OLGA,KAYA MERVE,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Özet Bildiri
Nanoparticles with antimicrobial activity for food packaging
FoodMicro2012, İstanbul/TÜRKİYE, 3 Eylül 2012
HENDESSİ SAMAN,ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri
Development of Enamel as Food Contact Materials in Accordance with Recent Regulations
TMS 2017, 26 Şubat 2017
İPEKÇİ MELTEM,BENZEŞİK KAĞAN,YÜCEL ONURALP,ŞAHİN FİLİZ
Kağan Benzeşik Tam metin bildiri emayemigrasyon
Capillary Electrophoresis: Basic Principles Capillary Electrophoresis in Food Analysis
2022, s. 1-29, Bentham Science Publisher
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Bilimsel KitapKitap Bölümü
Separation of Polyphenols and Carotenoids Using Nanofiltration Membrane Separation of Food Bioactive Ingredients
2022, Springer, Cham
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, ÖZDAL TUĞBA, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gizem Çatalkaya Bilimsel KitapKitap Bölümü
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Classification of nanosized and lipid based delivery systems and bioavailability
5th International Conference on Food Digestion, Rennes/FRANSA, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Nanostructured Proteins Food Structure and Functionality
2020, s. 181-200, Academic Press
CAN KARAÇA ASLI
Aslı Can Karaça Bilimsel KitapKitap Bölümü
Traditional Food Production and Rural Sustainable Development A European Challenge
2009, Ashgate, Aldershot
LEVENT TÜZİN BAYCAN
Tüzin Baycan KitapKitap Bölümü

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930