ARAMA SONUÇLARI

Toplam 3 adet sonuçtan 3 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

A review of microencapsulation methods for food antioxidants: Principles, advantages, drawbacks and applications
FOOD CHEMISTRY, Vol. 272, No. null, 2019, s. 494-506, ISSN: 0308-8146
ÖZKAN GÜLAY,FRANCO PAOLA,DE MARCO IOLANDA,XİAO JİANBO,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
The sensitive capillary electrophoretic LIF method for simultaneous determination of curcuminoids in turmeric by enhancing fluorescence intensities of molecules upon inclusion into 2 hydroxypropyl-beta-cyclodextrin
Electrophoresis, Vol. 36, No. 20, Ekim 2015, s. 2516-2521, ISSN: 1522-2683
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, HASHEMI PARYA, GÜNAYDIN KERİMAN, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Özgün Makale
Comparison of oil-in-water emulsions stabilized by beta cyclodextrin and its blend with mono- diglycerides in terms of physical and oxidative stability
15th Euro Fed Lipid Congress, Uppsala/İSVEÇ, 27 Ağustos 2017
KIBICI DUYGU,KAHVECİ DERYA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930