ARAMA SONUÇLARI

Toplam 6 adet sonuçtan 6 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Whey protein isolate edible films incorporated with essential oils: Antimicrobial activity and barrier properties
POLYMER DEGRADATION AND STABILITY, Vol. 179, Eylül 2020, ISSN: 0141-3910
CAKMAK HULYA,OZSELEK YESİM,TURAN OSMAN YAĞIZ,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Evaluation of edible films with palmarosa oil as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
NEFİSE BEGÜM KIRCI
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Evaluation of the use of niaouli volatile oil incorporated edible films as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ÖZDEN İLGÜZ
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Preparation of Edible Films with Sage Extract: Poteintial Food Packaging Materials
2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR), Muğla/TÜRKİYE, 25 Nisan 2019
KAHYA NİLAY,KESTİR SACİDE MELEK,BERKER FATMA BEDİA
Nilay Kahya Tam metin bildiri
Whey protein isolate edible films incorporated with essential oils: Antimicrobial activity and barrier properties
Polymer Degradation and Stability, Vol. 179, Ocak 2020, ISSN: 0141-3910
ÇAKMAK HÜLYA, ÖZSELEK YEŞİM, TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Fatma Ebru Fıratlıgil Özgün Makale
ANTIMICROBIAL EFFECTS OF PEA PROTEIN BASED EDIBLE FILMS WITH THE INCORPORATION OF THYME, EUCALYPTUS, LEMON AND NIAOULI OILS
MESMAP – 7, İzmir/TÜRKİYE, 18 Kasım 2021
ÖZHAN SELİN, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930