Characterisation and Properties of Solid Wastes Zero Waste
İstanbul/TÜRKİYE, 2022, s. 91-101, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
ARIKAN OSMAN ATİLLA, GÜVEN HÜSEYİN
|
Katı Atıkların Karakterizasyonu ve Özellikleri Sıfır Atık
İstanbul/TÜRKİYE, 2022, s. 87-98, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
ARIKAN OSMAN ATİLLA, GÜVEN HÜSEYİN
|
Influence of PV Penetrarion on Distribution Transformer Aging.
ELECO, 27 Ocak 2021
KÖMÜRGÖZ KIRIŞ GÜVEN, BAĞRIYANIK MUSTAFA
|
Endüstriyel Biyoreaktörlerde Model-Prototip İlişkileri ve Rejim Analizi Mühendislikte Fiziksel Modelleme
İstanbul/TÜRKİYE, 2020, s. 245-288, Türkiye Su Enstitüsü (SUEN)
ÖZTÜRK İZZET, GÜVEN HÜSEYİN, DENERİ ELİF ZEYNEP
|
Çevre Mühendisleri İçin İstatistik ve Deneysel Tasarım
İstanbul/TÜRKİYE, 2015, İSTAÇ A.Ş.
ÖZTÜRK İZZET,YETİLMEZSOY KAAN,EKDAL ALPASLAN,CÜCELOĞLU GÖKHAN,GÜVEN HÜSEYİN
|
Katı Atık Geri Dönüşüm ve Arıtma Teknolojileri El Kitabı
Ankara/TÜRKİYE, 2016, Türkiye Belediyeler Birliği
ÖZTÜRK İZZET,ARIKAN OSMAN ATİLLA,ALTINBAŞ MAHMUT,ALP KADİR,GÜVEN HÜSEYİN
|
Bond Graph Based Synthesis of Generic Power Split ModellingforEpicyclicFour-SpeedGears Graph-Based Modelling in Science, Technology and Art
2021, s. 19-45, Springer
GEİTNER GERT HELGE, KÖMÜRGÖZ KIRIŞ GÜVEN
|
INVESTIGATION OF ANTIOXIDANT PROPERTIES OF PROPOLIS PRODUCTS COLLECTED FROM DIFFERENT COUNTRIES
Natural 2019, 2 Ekim 2019
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ASLI ELİF TANUĞUR SAMANCI,TAYLAN SAMANCI,ÖZDEMİR ECE
|
Invertase Activity in Different Honey Samples Collected from the Turkish Market
Natural 2019, 2 Ekim 2019
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,KARLIĞA SİMGE
|
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Karadutun Antioksidanlarına Ve In Vitro Biyoerişebilirliğine Etkisi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Antioxidant and Health Properties of Bee Products and the Safety Concerns.
International Honey Commission Congress (IHC2017), 25 Eylül 2017
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
The Effect of Food Processing on the Content and Bioavailability of Polyphenols
International Society for Nutraceuticals And Functional Foods (ISNFF), 20 Eylül 2015
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Change in the Content and Bioavailability of Antioxidants with Food Processing
Regional Workshop on Sustainable Management of Food Security, AASSA-TUBA, 9 Nisan 2015
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Polyphenols: Mechanisms of Action in Human Health and Disease
2018, Academic Press
BAKIR SENA,KAMILOGLU SENEM,TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Handbook of Dietary Phytochemicals
2019, Springer
KAMİLOĞLU SENEM,TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits
2020, Nova Science Publishers
ÇATALKAYA GİZEM, CEYLAN FATMA DUYGU, ÖZKAN GÜLAY, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Measurement of Antioxidant Activity and Capacity: Recent Trends and Applications
2017, John Wiley Sons Ltd.
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,KAMİLOGLU SENEM,ÖZKAN GÜLAY,APAK MUSTAFA REŞAT
|
Polyphenols: Properties, Recovery, and Applications
2018, Elsevier
DENG JİANJUN,YANG HAİXİA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,HUİ CAO,XİAO JİANBO
|
Innovative Technologies in Beverage Processing
2017, Wiley
TOYDEMİR ŞEN GAMZE,BOYACIOĞLU DİLEK,HALL ROBERT,BEEKWİLDER JULES,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Encyclopedia of Food Chemistry
2019, s. 566-577, Elsevier
ÖZDAL TUĞBA,YALÇINKAYA İPEK,TOYDEMİR ŞEN GAMZE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|