ARAMA SONUÇLARI

Toplam 85 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Mikroorganizmalarda Tutunma ve Biyofilm Oluşumu Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology
2016, s. 73-78, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Kitap TercümesiKitap Bölümü
Bazı Yararlı Fenotiplerin Genetiği TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ Fundamental Food Microbiology
İstanbul/TÜRKİYE, 2016, s. 139-156, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Kitap TercümesiKitap Bölümü
A review on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: Microbiota, fermentation process and quality characteristics
International Journal of Food Microbiology, No. 167, 2013, s. 44-56
FILIZ ALTAY, FUNDA KARBANCIOGLU-GULER, CEREN DASKAYA-DIKMEN, DILEK HEPERKAN
Filiz Altay Makale
A review on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: Microbiota, fermentation process and quality characteristics
International Journal of Food Microbiology, No. 167, 2013, s. 44-56
FILIZ ALTAY, FUNDA KARBANCIOGLU-GULER, CEREN DASKAYA-DIKMEN, DILEK HEPERKAN
Filiz Altay Makale
Draft Genome Sequence of Virgibacillus sp. Strain AGTR, Isolated from Hypersaline Lake Acıgöl in Turkey
MICROBIOLOGY RESOURCE ANNOUNCEMENTS, Vol. 11, Ekim 2022, ISSN: 2576098X
MENEKŞE KILIÇ MERYEM, ÇELİK BALCI NURGÜL, GÜL KARAGÜLER NEVİN
Nurgül Çelik Balcı Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930