ARAMA SONUÇLARI

Toplam 9 adet sonuçtan 9 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ağustos 2021, s. 485-492, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Improvement of oxidative stability of olive oil enzymatically enriched by omega 3 fatty acids
5th Euro Fed Lipid Congress, 16 Ekim 2007
KAHVECİ DERYA,ÖZÇELİK BERAAT
Accurate, sensitive determination of omega-6 and omega-3 polyunsaturated fatty acids in human plasma, urine samples
BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY, Vol. 34, No. 12, Aralık 2020, ISSN: 0269-3879
ÖZTÜRK ER ELİF,ŞAHİN AYŞE,BAKIRDERE SEZGİN
Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids
12. Euro Fed Lipid Congress, Montpellier/FRANSA, 14 Eylül 2014
YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ocak 2021, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale
Nanoemulsification and nanoencapsulation of omega-3 fatty acids
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015, s. 145-145
MUTLU SİMGE, TİRİÇ İDİL, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Human Milk Fat Substitutes Containing Omega 3 Fatty Acids
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, No. 10, Mayıs 2006, s. 3717-3722, ISSN: 0021-8561
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C,KARAALİ ARTEMİS
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930