ARAMA SONUÇLARI

Toplam 136 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi,
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) III. Bitkisel Yağ Kongresi, İZMİR/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017, s. 89-89
YÜCETEPE AYSUN, DASKAYA-DİKMEN CEREN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Enrichment of Marine Oils with Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids by Lipase-catalyzed Hydrolysis
Patent No: 087153, Patent Sınıfı: C, 2012
DERYA KAHVECİ,XUEBİNG XU
Derya Kahveci Karıncaoğlu Patent SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Improvement of oxidative stability of olive oil enzymatically enriched by omega 3 fatty acids
5th Euro Fed Lipid Congress, 16 Ekim 2007
KAHVECİ DERYA,ÖZÇELİK BERAAT
Enzymatic production of omega 3 specialty oils Emerging process technologies
101th AOCS Annual Meeting Expo, 16 Mayıs 2010
KAHVECİ DERYA,SANDNES KJARTAN,XU XUEBİNG
Concentration of omega 3 polyunsaturated fatty acids in salmon oil by lipase-catalyzed hydrolysis
International Enzymes for Biocatalysis Workshop, 3 Haziran 2014
KAHVECİ DERYA
Synthesis of Core–Shell Polyborosiloxanes as a Heat-Resistant Platform
American Chemical Society (ACS) OMEGA, Vol. 7, Kasım 2022, ISSN: 2470-1343
GÜNEŞ DENİZ, KARAGÖZ BÜNYAMİN
Bünyamin Karagöz Özgün Makale
Application of aza-BODIPY as a Nitroaromatic Sensor
ACS Omega, Vol. 8, Temmuz 2023, ISSN: 2470-1343
SADIKOĞULLARI BLEDA CAN, KORAMAZ İLAYDA, SÜTAY BERKAY, KARAGÖZ BÜNYAMİN, ÖZDEMİR AYŞE
Ayşe Özdemir Özgün Makale
Doped Graphene Quantum Dots UV–vis Absorption Spectrum: A High-Throughput TDDFT Study
ACS OMEGA, Vol. 8, Ocak 2023, ISSN: 2470-1343
ÖZÖNDER ŞENER, ÜNLÜ CANER, GÜLERYÜZ CİHAT, TRABZON LEVENT
Caner Ünlü Özgün Makale
Investigation Of Air Flow Characteristics In Istanbul Using Omega Model
Ninth Symposium on the Urban Environment, 2 Ağustos 2010
EZBER YASEMİN, ŞEN ÖMER LÜTFİ, BOYBEYİ ZAFER, KARACA MEHMET
Yasemin Ezber Özet Bildiri
FRESHWATER MICROALGAE(SCHIZOCHYTRIUM SP.) AS AN OMEGA-3FATTY ACID SOURCE AGRICULTURE, FORESTRY AND AQUACULTURESCIENCES RESEARCH PAPERS
Ankara/TÜRKİYE, 2019, s. 63-76, Gece Kitaplığı/ Gece Publishing
ŞAHİN DENİZ
Deniz Şahin Bilimsel KitapKitap Bölümü omega 3
Öngerilmeli omega kesitli köprü kirişlerinin optimizasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 1996
ERKAN ONBAŞI
Turgut Öztürk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Power series subspaces of nuclear frechet spaces with the properties DN and omega
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
NAZLI DOĞAN
Kamil Oruçoğlu Tez Doktora Tamamlandı
A fuzzy approach to qualitative cross impact analysis
Omega, Vol. 32, No. 6, Aralık 2004, s. 443-458, ISSN: 03050483
ASAN UMUT, ERHAN BOZDAĞ CAFER, POLAT SEÇKİN
Seçkin Polat Özgün Makale
Production of lipase catalyzed structured lipid from olive oil with omega 3 polyunsaturated fatty acids
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY, Vol. 18, No. 1, Ocak 2009, s. 79-83, ISSN: 1226-7708
KAHVECİ DERYA,CAN ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
Repeated hydrolysis process is effective for enrichment of omega 3 PUFA in salmon oil by Candida rugosa lipase
FOOD CHEMISTRY, Vol. 129, No. 4, Haziran 2011, s. 1552-1558, ISSN: 0308-8146
KAHVECİ DERYA,XU XUEBİNG
Bioimprinted immobilization of Candida antarctica lipase A for concentration of omega 3 polyunsaturated fatty acids
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, Vol. 89, Ekim 2012, s. 1839-1845, ISSN: 0003-021X
KAHVECİ DERYA,XU XUEBİNG
Enzymatic processing of omega 3 long chain polyunsaturated fatty acid oils
Current Nutrition Food Science, Vol. 11, No. 3, Kasım 2015, s. 167-176, ISSN: 1573-4013
KAHVECİ DERYA,WEİ WEİ,XU XUEBİNG
Modeling and optimization of lipase catalyzed hydrolysis of salmon oil for facile and efficient concentration of omega 3 PUFA
Global Journal of Biochemistry, Vol. 2, No. 2, 2010, s. 124-133
KAHVECİ DERYA, XU XUEBİNG
Human Milk Fat Substitutes Containing Omega 3 Fatty Acids
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, No. 10, Mayıs 2006, s. 3717-3722, ISSN: 0021-8561
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C,KARAALİ ARTEMİS
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930