ARAMA SONUÇLARI

Toplam 4 adet sonuçtan 4 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Functional properties of protein isolates and antioxidants of two local turkish cranberry bean varieties and in-vitro bioaccessability studies.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAYNA ZAHEDINIA
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Chitosan coated liposome dispersions loaded with cacao hull waste extract: Effect of spray drying on physico-chemical stability and in vitro bioaccessibility
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, Vol. 223, Nisan 2018, s. 91-98, ISSN: 0260-8774
ALTIN GÖKÇE,GÜLTEKİN ÖZGÜVEN MİNE,ÖZÇELİK BERAAT
Dried Leafy Green Vegetables: Investigation of In Vitro Bioaccessability Of Total Phenolic And Total Flavonoid Content
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
YAVUZ MERVE,ALTUNTAŞ ÜMİT,AYÇA PASLI,TAŞKIRAN ÖMER,KARATEKE CEYHUN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Fortification of dark chocolate with spray dried black mulberry Morus nigra waste extract encapsulated in chitosan coated liposomes and bioaccessability studies
Food Chemistry, Vol. 201, Haziran 2016, s. 205-212, ISSN: 03088146
GÜLTEKİN ÖZGÜVEN MİNE,KARADAĞ AYŞE,DUMAN ŞEYMA,ÖZKAL BURAK,ÖZÇELİK BERAAT

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930