ARAMA SONUÇLARI

Toplam 6 adet sonuçtan 6 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Kahve kavurma yöntemlerinin uçucu ve biyoaktif bileşenlere etkileri
Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu, 3 Şubat 2023
ŞENGÜLER BERNA,KIRKIN GÖZÜKIRMIZI CELALE
Molibden konsantrelerinin döner fırında kavurma prosesinin optimizasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
SELÇUK KAN
Onuralp Yücel Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Endüstriyel bir atık olarak hurma çekirdeği; kavurma prosesinin hurma çekirdeği unu ve hurma çekirdeği kahvesinin antioksidan kapasitesi üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HATİCE MERVE KILIÇ
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Roasting increases the extractable polyphenol content of vegetables.
IFT20 Annual Meeting, Chicago/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 12 Temmuz 2020
CEYLAN FATMA DUYGU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, BOLLING BRADLEY
Bazı yağlı meyve ve tohumlara uygulanan kavurma ve pisirme islemlerinin toplam fenolik madde ve antioksidan aktiviteye etkileri
Akademik Gıda, Vol. 13, No. 3, Ocak 2015, s. 209-215, ISSN: 1304-7582
TEZER KÜBRA,MENTEŞE HATİCE,TACER CABA ZEYNEP,ERDİL DİLARA
Zeynep Tacer Caba Özgün Makale
Evaluation of Molybdenum Concentrates
TMS 2017 146th Annual Meeting and Exhibition, 26 Şubat 2017, s. 441-447
BENZEŞİK KAĞAN,SÖNMEZ MEHMET ŞEREF,YÜCEL ONURALP

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930