Dünya da ve Türkiye de Lityum İyon Pil Teknolojisi
Gas and Power Dergisi, Mayıs 2012, s. 6-7, ISSN: XO
KARAHAN BİLLUR DENİZ, KELEŞ ÖZGÜL
|
Gelişmekte Olan Bir Arıtma Teknolojisi: Yapay Bataklıklar.
Tarım - Çevre İlişkileri Sempozyumu, Mersin/TÜRKİYE, 13 Mayıs 1996, s. 949-957
TANIK AYŞE GÜL, ATEŞ GENCELİ NACİYE ESRA
|
Maden Proses Atıklarının Macun Teknolojisi Kullanılarak Yerüstünde Depolanması
MT Bilimsel Yer Altı Kaynakları Dergisi, Vol. 4, No. 7, 2015, s. 33-49
BAŞÇETİN ATAÇ,ÖZDEMİR ORHAN,TÜYLÜ SERKAN,ADIGÜZEL DENİZ,AKKAYA UFUK GÖKHAN
|
Sualtı Araçlarının Manevra Karakteristiklerinin Değerlendirilmesi-I: Manevra Analizlerinde Kullanılan Yaklaşımlar
Gemi ve Deniz Teknolojisi, Vol. 219, Haziran 2021, s. 6-58, ISSN: 1300-1973
KIRIKBAŞ OĞUZHAN, KINACI ÖMER KEMAL, BAL ŞAKİR
|
Su Altı Araçlarının Manevra Karakteristiklerinin Değerlendirilmesi-II: Akışkan Sınırlarının Etkileri
Gemi ve Deniz Teknolojisi, Vol. 220, Aralık 2021, s. 135-174, ISSN: 1300-1973
KIRIKBAŞ OĞUZHAN, KINACI ÖMER KEMAL, BAL ŞAKİR
|
Kekik ve kakule yağlarının tek ve eş eksenli nanolif ile enkapsülasyonu
Gıda, Vol. 3, No. 41, 2016, s. 149-154, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
BAŞAK ARIKAN, NAGİHAN OKUTAN, FİLİZ ALTAY
|
Gıda ambalajlarında nanoteknolojik uygulamalar ve faz değişim materyalleri
Gıda, Vol. 6, No. 39, 2014, s. 371-378, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
MERVE YILMAZER, FİLİZ ALTAY
|
Gıda ambalajlarında nanoteknolojik uygulamalar ve faz değişim materyalleri
Gıda, Vol. 6, No. 39, 2014, s. 371-378, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
MERVE YILMAZER, FILIZ ALTAY
|
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
|
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
|
Kekik ve kakule yağlarının tek ve eş eksenli nanolif ile enkapsülasyonu
Gıda, Vol. 3, No. 41, 2016, s. 149-154, Gıda Teknolojisi Derneği
BASAK ARIKAN, NAGIHAN OKUTAN, FILIZ ALTAY
|
Hareket Eden Yarımküre Şeklindeki Bir Cismin Oluşturduğu Dalgaların Sayısal Olarak Modellenmesi
Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi Dergisi, No. 193, Aralık 2013, s. 6-12
DENİZ BAYRAKTAR, SERDAR BEJİ
|
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
|
Dört Noktadan Simetrik Olarak Bağlanmış Farklı Özellikteki Silindirik Dubaların İncelenmesi
Gemi ve Deniz Teknolojisi, No. 175, Nisan 2008, s. 18-21
ABDİ KÜKNER, DENİZ BAYRAKTAR
|
Akgul N B ve Basaran P Gıdalarda mikrobiyel kontaminasyonla mücadele için geliştirilen ve kimyasal olmayan inovatif stratejiler
Gıda Teknolojisi, Vol. 163, 2012, s. 84-88
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
|
Kömür sıvı karışımları ve Kömür su karışımları teknolojisi
5. Kömür Teknolojileri ve Kullanım Semineri, Ankara/TÜRKİYE, 3 Nisan 2000, s. 189-208
BOYLU FERİDUN,ATEŞOK GÜNDÜZ
|
Sulama Suyu ve Yeraltı Suyu Beslenmesi Amacı İle Atıksu Geri Kazanımı En Uygun Arıtma Teknolojisi
2. Lefke Kent Sempozyumu,Lefke, Kıbrıs., 10 Aralık 2019
GÖKÇEKUŞ HÜSEYİN,SÖZEN SEVAL,ORHON DERİN
|
Osmanlı Mimarisinde Kullanılan Demir Ögelerinin Üretim Teknolojisi
VI. Arkeometri Sonuçları Toplantısı,, Ankara/TÜRKİYE, 28 Mayıs 1990, s. 109-125
TANYELİ GÜLSÜM,GEÇKİNLİ EMEL,ATA ALİ
|
Türkiye de Şehiriçi Yol Aydınlatmalarındaki Gelişmeler LED Teknolojisi ve Otomasyon
10. Ulusal Aydınlatma Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 16 Nisan 2015
ONAYGİL SERMİN
|
Ekolojik Tekstillerin Bebek Giysilerindeki Önemi
15. Tekstil Teknolojisi ve Kimyasındaki Son Gelişmeler Sempozyumu, 14 Mayıs 2015
KÜÇÜKALİ ÖZTÜRK MERVE,YALÇIN İPEK,KIZILDAĞ NURAY,SEZGİN HANDE
|