Encapsulated phenolic compounds: clinical efficacy of a novel delivery method
PHYTOCHEMISTRY REVIEWS, Ocak 2024, s. 39, ISSN: 1568-7767
ÖZKAN GÜLAY, CEYHAN TUĞÇE, ÇATALKAYA GİZEM, RAJAN LOGESH, ULLAH HAMMAD, DAGLİA MARİA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {ÖZKAN GÜLAY, CEYHAN TUĞÇE, ÇATALKAYA GİZEM, Rajan Logesh, Ullah Hammad, Daglia Maria, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Encapsulated phenolic compounds: clinical efficacy of a novel delivery method},
journal = {PHYTOCHEMISTRY REVIEWS},
year = 2024,
pages = {39},
month = 1
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Determination of the Optimum Conditions for Emulsification and Encapsulation of Echium Oil by Response Surface Methodology
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, Temmuz 2023, ISSN: 2470-1343
ZAHRAN HAMDY, ÇATALKAYA GİZEM, YENİPAZAR HANDE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Zahran Hamdy, ÇATALKAYA GİZEM, YENİPAZAR HANDE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Determination of the Optimum Conditions for Emulsification and Encapsulation of Echium Oil by Response Surface Methodology},
journal = {American Chemical Society (ACS)},
year = 2023,
month = 7,
volume = 8
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigation of the impact of black chokeberry polyphenols in different matrices on the human gut microbiota using the in vitro model of the large intestine (TIM-2)
IOS Press, Vol. 12, Aralık 2022, ISSN: 1878-5093
ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, VENEMA KOEN
@article{article,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, Venema Koen},
title = {Investigation of the impact of black chokeberry polyphenols in different matrices on the human gut microbiota using the in vitro model of the large intestine (TIM-2)},
journal = {IOS Press},
year = 2022,
month = 12,
volume = 12
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigation of the Metabolism of Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) Polyphenols by the Human Gut Microbiota in a Computer Controlled Dynamic Colonic Fermentation Model (TIM-2)
Annual Conference of ISNFF, İSTANBUL/TÜRKİYE, 2 Ekim 2022
ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, VENEMA KOEN
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, VENEMA KOEN},
title = {Investigation of the Metabolism of Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) Polyphenols by the Human Gut Microbiota in a Computer Controlled Dynamic Colonic Fermentation Model (TIM-2)},
year = 2022,
month = 10
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Microencapsulation of anthocyanin recovered from industrial wastes and usage in processed foods
Annual Conference of ISNFF, 2 Ekim 2022
ÇELİK SALİHA ESİN, DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA, BEKDEŞER BURCU, ÖNEM AYŞE NUR, AKYÜZ ESİN, APAK MUSTAFA REŞAT, SÖZGEN BAŞKAN KEVSER, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ÇATALKAYA GİZEM, BENER MUSTAFA, TAŞERİ LEVENT, UYSAL SEÇKİN GAMZE
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇELİK SALİHA ESİN, DEMİRCİ ÇEKİÇ SEMA, BEKDEŞER BURCU, ÖNEM AYŞE NUR, AKYÜZ ESİN, APAK MUSTAFA REŞAT, SÖZGEN BAŞKAN KEVSER, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ÇATALKAYA GİZEM, BENER MUSTAFA, TAŞERİ LEVENT, Uysal Seçkin Gamze},
title = {Microencapsulation of anthocyanin recovered from industrial wastes and usage in processed foods},
year = 2022,
month = 10
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation of anthocyanin-rich extract from black chokeberry (Aronia melanocarpa) pomace by spray drying using different coating materials
Royal Society of Chemistry (RSC), Vol. 13, Ocak 2022, s. 11579-11591, ISSN: 2042-6496
ÇATALKAYA GİZEM, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Encapsulation of anthocyanin-rich extract from black chokeberry (Aronia melanocarpa) pomace by spray drying using different coating materials},
journal = {Royal Society of Chemistry (RSC)},
year = 2022,
pages = {11579-11591},
month = 1,
volume = 13
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Separation of Polyphenols and Carotenoids Using Nanofiltration Membrane Separation of Food Bioactive Ingredients
2022, Springer, Cham
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, ÖZDAL TUĞBA, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@book{book,
author = {KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, ÖZDAL TUĞBA, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Separation of Polyphenols and Carotenoids Using Nanofiltration},
booktitle = {Membrane Separation of Food Bioactive Ingredients},
year = 2022,
publisher = {Springer, Cham}
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Recent advances in metabolomic analyses of berry fruits and their in vivo metabolites
Journal of Berry Research, Vol. 11, Ocak 2021, ISSN: 1878-5093
ÇATALKAYA GİZEM, SİENİAWSKA ELWİRA, MACİEJEWSKA-TURSKA MAGDALENA, KAİ GUOYİN, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, Sieniawska Elwira, Maciejewska-Turska Magdalena, Kai Guoyin, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Recent advances in metabolomic analyses of berry fruits and their in vivo metabolites},
journal = {Journal of Berry Research},
year = 2021,
month = 1,
volume = 11
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Antioxidant and antimicrobial activities of fennel, ginger, oregano and thyme essential oils
Food Frontiers, Vol. 2, Ocak 2021, ISSN: 2643-8429
MUTLU İNGÖK AYŞEGÜL, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
@article{article,
author = {MUTLU İNGÖK AYŞEGÜL, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA},
title = {Antioxidant and antimicrobial activities of fennel, ginger, oregano and thyme essential oils},
journal = {Food Frontiers},
year = 2021,
month = 1,
volume = 2
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Chapter 3 - Innovations in functional foods development Food Technology Disruptions
2021, s. 73-130, Academic Press
GÜLDİKEN BURCU, GÜLSÜNOĞLU KONUŞKAN ZEHRA, BAKIR SENA, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, NİCKERSEN MİCHAEL
@book{book,
author = {GÜLDİKEN BURCU, GÜLSÜNOĞLU KONUŞKAN ZEHRA, BAKIR SENA, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, Nickersen Michael},
title = {Chapter 3 - Innovations in functional foods development},
booktitle = {Food Technology Disruptions},
year = 2021,
pages = {73-130},
publisher = {Academic Press}
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Chapter 21 - Toxicological effects of commonly used herbs and spices Toxicology Oxidative Stress and Dietary Antioxidants
2021, Academic Press
GÜLDİKEN BURCU, ÇATALKAYA GİZEM, ÖZKAN GÜLAY, CEYLAN FATMA DUYGU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@book{book,
author = {GÜLDİKEN BURCU, ÇATALKAYA GİZEM, ÖZKAN GÜLAY, CEYLAN FATMA DUYGU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Chapter 21 - Toxicological effects of commonly used herbs and spices},
booktitle = {Toxicology Oxidative Stress and Dietary Antioxidants},
year = 2021,
publisher = {Academic Press}
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
MİKROALGLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, FONKSİYONEL GIDA ÜRETİMİNDE KULLANIMI VE KARŞILAŞILABİLECEK ZORLUKLAR
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale/TÜRKİYE, 21 Ekim 2020
ÇATALKAYA GİZEM
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM},
title = {MİKROALGLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, FONKSİYONEL GIDA ÜRETİMİNDE KULLANIMI VE KARŞILAŞILABİLECEK ZORLUKLAR},
year = 2020,
month = 10
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigating the Effect of Different Coating Materials on the Encapsulation of Anthocyanin-rich Extract from Aronia melanocarpa Pulp
Annual Meeting of IFT, Chicago/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 13 Temmuz 2020
ÇATALKAYA GİZEM, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Investigating the Effect of Different Coating Materials on the Encapsulation of Anthocyanin-rich Extract from Aronia melanocarpa Pulp},
year = 2020,
month = 7
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of Encapsulation on the Bioaccessibility of Black Chokeberry Anthocyanins Using the Dynamic TNO Gastrointestinal Model (TIM-1)
Annual Meeting of IFT, Chicago/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 13 Temmuz 2020
ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, VENEMA KOEN
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, VENEMA KOEN},
title = {Effect of Encapsulation on the Bioaccessibility of Black Chokeberry Anthocyanins Using the Dynamic TNO Gastrointestinal Model (TIM-1)},
year = 2020,
month = 7
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Optimization of Enzyme Assisted Extraction of Lycopene from Industrial Tomato Waste
Annual Meeting of IFT, Chicago/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 13 Temmuz 2020
ÇATALKAYA GİZEM, BARLA DEMİRKOZ AYŞE ASLI, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, BARLA DEMİRKOZ AYŞE ASLI, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA},
title = {Optimization of Enzyme Assisted Extraction of Lycopene from Industrial Tomato Waste},
year = 2020,
month = 7
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
The antimicrobial and antioxidant properties of garagurt: traditional Cornelian cherry (Cornus mas) marmalade
Quality Assurance and Safety of Crops Foods, Vol. 12, No. 2, Nisan 2020, s. 12-23, ISSN: 1757-8361
SAVAŞ ELİF,TAVŞANLI HAKAN,ÇATALKAYA GİZEM,GÜVEN ESRA ÇAPANAOĞLU,TAMER CANAN ECE
@article{article,
author = {SAVAŞ ELİF,TAVŞANLI HAKAN,ÇATALKAYA GİZEM,GÜVEN ESRA ÇAPANAOĞLU,TAMER CANAN ECE},
title = {The antimicrobial and antioxidant properties of garagurt: traditional Cornelian cherry (Cornus mas) marmalade},
journal = {Quality Assurance and Safety of Crops Foods},
year = 2020,
number = 2,
pages = {12-23},
month = 4,
volume = 12
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Role of dietary antioxidants in neurodegenerative diseases: Where are we standing?
CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN, Vol. 26, No. 7, Mart 2020, s. 714-729, ISSN: 1381-6128
BAKIR SENA,ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,KHAN HAROON,GÜLDİKEN BURCU,KAMAL MA
@article{article,
author = {BAKIR SENA,ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,Khan Haroon,GÜLDİKEN BURCU,Kamal MA},
title = {Role of dietary antioxidants in neurodegenerative diseases: Where are we standing?},
journal = {CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN},
year = 2020,
number = 7,
pages = {714-729},
month = 3,
volume = 26
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Interaction of dietary polyphenols and gut microbiota: Microbial metabolism of polyphenols, influence on the gut microbiota, and implications on host health
Food Frontiers, Vol. 1, Ocak 2020, s. 109-133, ISSN: 2643-8429
ÇATALKAYA GİZEM, VENEMA KOEN, LUCİNİ LUİGİ, ROCHETTİ GABRİELE, DELMAS DOMİNİQUE, DAGLİA MARİA, DE FİLİPPİS ANNA, XİAO HANG, QUİLES JOSE L., XİAO JİANBO, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, Venema Koen, Lucini Luigi, Rochetti Gabriele, Delmas Dominique, Daglia Maria, De Filippis Anna, Xiao Hang, Quiles Jose L., Xiao Jianbo, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Interaction of dietary polyphenols and gut microbiota: Microbial metabolism of polyphenols, influence on the gut microbiota, and implications on host health},
journal = {Food Frontiers},
year = 2020,
pages = {109-133},
month = 1,
volume = 1
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Consumption, Bioaccessibility, Bioavailability of Anthocyanins and Their Interactions with Gut Microbiota Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits
2020, Nova Science Publishers
ÇATALKAYA GİZEM, CEYLAN FATMA DUYGU, ÖZKAN GÜLAY, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@book{book,
author = {ÇATALKAYA GİZEM, CEYLAN FATMA DUYGU, ÖZKAN GÜLAY, GÜLDİKEN BURCU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Consumption, Bioaccessibility, Bioavailability of Anthocyanins and Their Interactions with Gut Microbiota},
booktitle = {Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits},
year = 2020,
publisher = {Nova Science Publishers}
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Cucurbita Plants: From Farm to Industry
Applied Sciences-Basel, Vol. 9, No. 16, Ağustos 2019, s. 3387, ISSN: 2076-3417
SALEHI BAHARE,SHARIFI RAD JAVAD,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ADRAR NABIL,ÇATALKAYA GİZEM,SHAHEEN SHABNUM,JAFFER MEHWISH,GIRI LALIT,SUYAL RENU,JUGRAN ARUN K,CALINA DANIELA,DOCEA ANCA OANA,KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,KREGIEL DOROTA,ANTOLAK HUBERT,PAWLIKOWSKA EWELINA,SEN SURIJT,ACHARYA KRISHNENDU,BASHIRY MOEIN,SELAMOĞLU ZELİHA,MARTORELL MIQUEL,SHAROPOV FARUKH,MARTINS NATALIA,NAMIESNIK JACEK,CHO WILLIAM C
@article{article,
author = {SALEHI BAHARE,SHARIFI RAD JAVAD,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ADRAR NABIL,ÇATALKAYA GİZEM,SHAHEEN SHABNUM,JAFFER MEHWISH,GIRI LALIT,SUYAL RENU,JUGRAN ARUN K,CALINA DANIELA,DOCEA ANCA OANA,KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,KREGIEL DOROTA,ANTOLAK HUBERT,PAWLIKOWSKA EWELINA,SEN SURIJT,ACHARYA KRISHNENDU,BASHIRY MOEIN,SELAMOĞLU ZELİHA,MARTORELL MIQUEL,SHAROPOV FARUKH,MARTINS NATALIA,NAMIESNIK JACEK,CHO WILLIAM C},
title = {Cucurbita Plants: From Farm to Industry},
journal = {Applied Sciences-Basel},
year = 2019,
number = 16,
pages = {3387},
month = 8,
volume = 9
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Cucurbits Plants: A Key Emphasis to Its Pharmacological Potential
MOLECULES, Vol. 24, No. 10, Mayıs 2019, ISSN: 1420-3049
SALEHI BAHARE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ADRAR NABIL,ÇATALKAYA GİZEM,SHAHEEN SHABNUM,JAFFER MEHWISH,GIRI LALIT,SUYAL RENU,JUGRAN ARUN K,CALINA DANIELA,DOCEA ANCA OANA,KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,KREGIEL DOROTA,ANTOLAK HUBERT,PAWLIKOWSKA EWELINA,SEN SURIJT,ACHARYA KRISHNENDU,SELAMOĞLU ZELİHA,SHARIFI RAD JAVAD,MARTORELL MIQUEL,RODRIGUES CELIA F,SHAROPOV FARUKH,MARTINS NATALIA,CAPASSO RAFFAELE
@article{article,
author = {SALEHI BAHARE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ADRAR NABIL,ÇATALKAYA GİZEM,SHAHEEN SHABNUM,JAFFER MEHWISH,GIRI LALIT,SUYAL RENU,JUGRAN ARUN K,CALINA DANIELA,DOCEA ANCA OANA,KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,KREGIEL DOROTA,ANTOLAK HUBERT,PAWLIKOWSKA EWELINA,SEN SURIJT,ACHARYA KRISHNENDU,SELAMOĞLU ZELİHA,SHARIFI RAD JAVAD,MARTORELL MIQUEL,RODRIGUES CELIA F,SHAROPOV FARUKH,MARTINS NATALIA,CAPASSO RAFFAELE},
title = {Cucurbits Plants: A Key Emphasis to Its Pharmacological Potential},
journal = {MOLECULES},
year = 2019,
number = 10,
month = 5,
volume = 24
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Optimization of enzyme assisted extraction of lycopene from industrial tomato waste
SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, Vol. 219, Mart 2019, s. 55-63, ISSN: 1383-5866
ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ DERYA
@article{article,
author = {ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ DERYA},
title = {Optimization of enzyme assisted extraction of lycopene from industrial tomato waste},
journal = {SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY},
year = 2019,
pages = {55-63},
month = 3,
volume = 219
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of cooking and extra virgin olive oil addition on bioaccessibility of carotenes in tomato sauce
Turkish Journal of Agriculture and Forestry, Vol. 43, 2019, s. 478-484, ISSN: 1300-011X
TOMAŞ MERVE,SAĞDIÇ OSMAN,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {TOMAŞ MERVE,SAĞDIÇ OSMAN,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Effects of cooking and extra virgin olive oil addition on bioaccessibility of carotenes in tomato sauce},
journal = {Turkish Journal of Agriculture and Forestry},
year = 2019,
pages = {478-484},
volume = 43
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, Vol. 22, No. 4, Ekim 2018, s. 502-512, ISSN: 2148-5003
AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
@article{article,
author = {Aydın Ezgi,Sarıkaya Özge,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA},
title = {Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi},
journal = {Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi},
year = 2018,
number = 4,
pages = {502-512},
month = 10,
volume = 22
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion},
year = 2018,
month = 6
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of Olive Oil and Dietary Fiber Addition in Tomato Sauce on the In Vitro Bioaccessibility of Carotenoids
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
TOMAŞ MERVE,ÇATALKAYA GİZEM,SAĞDIÇ OSMAN,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {TOMAŞ MERVE,ÇATALKAYA GİZEM,SAĞDIÇ OSMAN,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Effect of Olive Oil and Dietary Fiber Addition in Tomato Sauce on the In Vitro Bioaccessibility of Carotenoids},
year = 2018,
month = 6
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of in-vitro gastrointestinal digestion on phenolic contents and antioxidant capacities of carob fruit, molasses (pekmez) and leather (pestil)
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,ÇATALKAYA GİZEM,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,ÇATALKAYA GİZEM,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Effect of in-vitro gastrointestinal digestion on phenolic contents and antioxidant capacities of carob fruit, molasses (pekmez) and leather (pestil)},
year = 2018,
month = 6
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Fonksiyonel Bileşen (Yağ, İnülin) İlavesinin Domates Sosundaki Karotenlerin in vitro Biyoerişilebilirliği Üzerine Etkisi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem2018), Ankara/TÜRKİYE, 26 Nisan 2018
TOMAŞ MERVE, SAĞDIÇ OSMAN, ÇATALKAYA GİZEM, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {TOMAŞ MERVE, SAĞDIÇ OSMAN, ÇATALKAYA GİZEM, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Fonksiyonel Bileşen (Yağ, İnülin) İlavesinin Domates Sosundaki Karotenlerin in vitro Biyoerişilebilirliği Üzerine Etkisi},
year = 2018,
month = 4
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of dietary fiber addition in tomato sauce on the in vitro bioaccessibility of carotenoids
Quality Assurance and Safety of Crops Foods, Vol. 10, No. 3, Ocak 2018, s. 277-283, ISSN: 1757-8361
TOMAŞ MERVE, SAĞDIÇ OSMAN, ÇATALKAYA GİZEM, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {TOMAŞ MERVE, SAĞDIÇ OSMAN, ÇATALKAYA GİZEM, KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Effect of dietary fiber addition in tomato sauce on the in vitro bioaccessibility of carotenoids},
journal = {Quality Assurance and Safety of Crops Foods},
year = 2018,
number = 3,
pages = {277-283},
month = 1,
volume = 10
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Phytochemicals of herbs and spices: health versus toxicological effects
Food and Chemical Toxicology, 2018, ISSN: 0278-6915
GÜLDİKEN BURCU,ÖZKAN GÜLAY,ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YALÇINKAYA İPEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@article{article,
author = {GÜLDİKEN BURCU,ÖZKAN GÜLAY,ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YALÇINKAYA İPEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Phytochemicals of herbs and spices: health versus toxicological effects},
journal = {Food and Chemical Toxicology},
year = 2018
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigation of antioxidant properties of caseinomacropeptide isolated from sweet whey
10th NIZO Dairy Conference, 1 Ekim 2017
KARİMİDASTJERD ATEFEH,ÇATALKAYA GİZEM,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@inproceedings{inproceedings,
author = {Karimidastjerd Atefeh,ÇATALKAYA GİZEM,KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {Investigation of antioxidant properties of caseinomacropeptide isolated from sweet whey},
year = 2017,
month = 10
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Mor Lahana, Havuç ve Brokoli İçeren Fonksiyonle Sebze Cipsi Üretimi ve Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YÜCE HANDE,ÖZÇELİK BERAAT
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YÜCE HANDE,ÖZÇELİK BERAAT},
title = {Mor Lahana, Havuç ve Brokoli İçeren Fonksiyonle Sebze Cipsi Üretimi ve Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması},
year = 2016,
month = 11
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Domates Proses Atıklarının Değerlendirilmesi: Farklı Çözgenler Kullanarak Likopen Ekstraksiyonu
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA},
title = {Domates Proses Atıklarının Değerlendirilmesi: Farklı Çözgenler Kullanarak Likopen Ekstraksiyonu},
year = 2016,
month = 11
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, 5 Ekim 2016
AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
@inproceedings{inproceedings,
author = {AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA},
title = {Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi},
year = 2016,
month = 10
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
In vitro Bioaccessibility of Anthocyanins in Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) Added Yogurts
4th ICFD, 17 Mart 2015
ÇATALKAYA GİZEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,RAES KATLEEN
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,RAES KATLEEN},
title = {In vitro Bioaccessibility of Anthocyanins in Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) Added Yogurts},
year = 2015,
month = 3
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Biogenic Amines in Traditional Turkish Foods
NAFI2014, 26 Mayıs 2014
CEYLAN FATMA DUYGU,ÇATALKAYA GİZEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {CEYLAN FATMA DUYGU,ÇATALKAYA GİZEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {Biogenic Amines in Traditional Turkish Foods},
year = 2014,
month = 5
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
A Review on Multi-Residue Pesticide Analysis of Fruits and Vegetables by Gas Chromatography (GC) and Liquid Chromatography (LC)
NAFI2014, 26 Mayıs 2014
ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YÜCE HANDE,VİLDAN ESKİCİOĞLU,ERDİL DİLARA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
@inproceedings{inproceedings,
author = {ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,YÜCE HANDE,VİLDAN ESKİCİOĞLU,ERDİL DİLARA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA},
title = {A Review on Multi-Residue Pesticide Analysis of Fruits and Vegetables by Gas Chromatography (GC) and Liquid Chromatography (LC)},
year = 2014,
month = 5
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|