Toggle navigation
TR
Profile
Research
Publications
Projects
Patents
Thesis
Editorship
Events
Courses
Announcement
F.A.Q.
Prof. Dr. Hatice Funda Karbancıoğlu Güler
Research Area
:
Gıda Bilimi
,
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Gıda Hijyeni ve Üretimi
Education Info
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gida Mühendisliği (dr) (Doktora)
Current Unit
:
Chemical and Metallurgical Engineering
, Food Engineering
COURSES
Term Selection
2024-2025 / 1. Dönem (Güz)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / Yaz Dönemi
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
2018-2019 / 1. Dönem (Güz)
2017-2018 / 2. Dönem (Bahar)
2017-2018 / 1. Dönem (Güz)
2016-2017 / 2. Dönem (Bahar)
2016-2017 / 1. Dönem (Güz)
2015-2016 / 1. Dönem (Güz)
2014-2015 / 2. Dönem (Bahar)
2014-2015 / 1. Dönem (Güz)
2013-2014 / 2. Dönem (Bahar)
GID 612 Mikotoksijenik Küfler
CRN: 11407, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 323 Gıda Mikrobiyolojisi Lab
CRN: 12302, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 323 Gıda Mikrobiyolojisi Lab
CRN: 12303, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 413 Biyoteknoloji
CRN: 12307, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
BEN 102 Microbiology
CRN: 12403, Ders Saati: 4
Birinci Öğretim
Lisans
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 12321, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans