Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Hatice Funda Karbancıoğlu Güler
Çalışma Alanları
:
Gıda Bilimi
,
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Gıda Hijyeni ve Üretimi
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
PATENTLER
Arama
Hepsini Göster
Yıla Göre Grupla
SOĞUKTA AKTİF VE EŞ ZAMANLI ÇOKLU ENZİM ÜRETİM YÖNTEMİ
Patent No: TR 2017 11616 B, Patent Sınıfı: C12N 1/00 C12N 9/00 C12R 1/00, 2021
BERAAT ÖZÇELİK,FUNDA KARBANCIOĞLU GÜLER,CEREN DAŞKAYA DİKMEN
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler
Patent
SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Konu
Patent ile ilgili açıklama girilmemiştir.