Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Filiz Altay
Çalışma Alanları
:
Nanoteknoloji
,
Temel İşlemler
,
Gıda Teknolojileri
,
Reolojik özellikler
Eğitim Durumu
: University Of Wisconsin-madison, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 1. Dönem (Güz)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
2018-2019 / 1. Dönem (Güz)
2017-2018 / 2. Dönem (Bahar)
2017-2018 / 1. Dönem (Güz)
2016-2017 / 2. Dönem (Bahar)
2016-2017 / 1. Dönem (Güz)
2015-2016 / 2. Dönem (Bahar)
2015-2016 / 1. Dönem (Güz)
2014-2015 / 2. Dönem (Bahar)
2014-2015 / 1. Dönem (Güz)
2013-2014 / Yaz Dönemi
2013-2014 / 2. Dönem (Bahar)
GID 351 Kütle Aktarımı
CRN: 12305, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 409 Proses Kontrol
CRN: 12306, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 443 Biyosistemlerde Teknogirişimcilik
CRN: 12312, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 460E Cold Storage Technology
CRN: 12351, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 204E Momentum Transfer
CRN: 15601, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 4902 Gıda Mühendisliği Tasarımı II
CRN: 12328, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 12321, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans