Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Filiz Altay
Çalışma Alanları
:
Nanoteknoloji
,
Temel İşlemler
,
Gıda Teknolojileri
,
Reolojik özellikler
Eğitim Durumu
: University Of Wisconsin-madison, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
EDİTÖRLÜK
Arama
Hepsini Göster
Türe Göre Grupla
Yıla Göre Grupla
Abstract Book of the International Symposium on Food Rheology and Texture
İTÜ, 19 Ekim 2018
ALTAY FİLİZ,TOKER ÖMER SAİD,DEDE SERCAN
Filiz Altay
Editörlük
Kitap Editörlüğü
Editör
gıda reolojisi
gıda tekstürü