Farklı Bitkisel Diyet Liflerinin Domates Püresinin Biyoaktif Bileşenlerinin Biyoerişilebilirliği Üzerine Etkisi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 3 Ekim 2024
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
CA22134 - Sustainable Network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
24 Aralık 2023
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Emülsiyon jellerinin fenolik bileşikler için taşıyıcı sistem olarak değerlendirilmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2 Haziran 2023
|
Konu
Emülsiyon jellerinin fenolik bileşikler için taşıyıcı sistem olarak değerlendirilmesi
|
Safran otantikasyonu için nanosensörle dekore edilmiş elektrospun nanolif bazlı akıllı ambalaj geliştirilmesi ve karakterizasyonu
1 Ocak 2023, 26 Ocak 2024
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Balkabağı karotenlerinin in vitro biyoerişilebilirliğinin arttırılması
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 25.000,00, 17 Ocak 2022, 22 Mayıs 2023
|
|
Portakal ve Havuç Atıklarındaki Biyoaktif Bileşenlerin Biyoerişebilirliklerinin
Farklı Yöntemlerle Arttırılması ve Fonksiyonel Portakal Suyu Üretimi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, Proje Bütçesi : ₺ 60.000,00, 1 Ocak 2022, 1 Ocak 2024
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baklagil Unları ve Bitkisel Ekstraktlar ile Hazırlan an Sağlıklı Atıştırmalıkların Fonksiyonel Özelliklerinin Tespiti
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 54.952,90, 6 Mart 2019, 1 Ocak 2022
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Domates Atıklarındaki Biyoaktif
Bileşenlerin Biyoyararlılıklarının Arttırılması ve Farklı Ürün Uygulamaları
15 Eylül 2018, 15 Eylül 2021
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Domatesin Farklı Yöntemlerle Sosa İşlenmesi ve Son Ürüne Farklı Fonksiyonel Bileşenlerin İlavesi İle Antioksidan Özellikler ve Biyoyararliliktaki Değişimin İncelenmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 58.000,00, 2 Şubat 2016, 25 Mayıs 2018
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Karadut işlemede kullanılan proseslerin antosiyanin içeriği ve biyoyararlılığa etkisinin tespiti
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 38.940,00, 2 Nisan 2012, 24 Kasım 2015
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AnThocyanin and polyphenol bioactives for Health Enhancement through Nutritional Advancement (ATHENA)
Proje Tipi : Avrupa Birliği, Proje Bütçesi : € 240.211,00, 1 Ocak 2010, 1 Ocak 2015
|
Konu
Çeşitli gıdalarda bulunan antosiyanin ve polifenol gibi biyoaktif maddelerin sağlık üzerindeki etkileri değerlendirilmiş, proje başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.
|