Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Merve Tomaş
Çalışma Alanları
:
Gıda Kimyası
Eğitim Durumu
: Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
TEZLER
Arama
Hepsini Göster
Türe Göre Grupla
Yıla Göre Grupla
Domates tozu ve diyet lifi ilavesinin kurabiyede glikasyon ürünleri üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2024
ESRANUR SEYYAR
Merve Tomaş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Balkabağı püresine ilave edilen farklı yağ asitlerinin karotenoid profili ve in vitro biyoerişilebilirliği üzerine etkileri
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2023
ELİF PİŞKİN
Merve Tomaş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Farklı pektin türlerinin ın vıtro sindirim sonrasında kuşburnu püresinin biyoaktif bileşikleri üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2023
KEVSER KANDEMİR
Merve Tomaş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Antioksidanca zengin meyve ve sebze tozları ile fonksiyonel ekmek üretimi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2022
HATİCE FURKAN ERDOĞAN
Merve Tomaş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Improving the bioaccessibility of tomato pomace bioactives by excipient emulsion in bread and tomato sauce samples
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ELİFSU NEMLİ
Merve Tomaş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Ispanak ilave edilen keklerde bazı b grubu vitaminlerinin ve luteinin biyoerişilebilirlik ve glisemik indeks değerlerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2020
EMİNE BÜŞRA BAŞTÜRK
Merve Tomaş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.