Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Beraat Özçelik
Çalışma Alanları
:
Gıda Teknolojileri
,
Gıda Kimyası
,
Meyve-Sebze Teknolojisi
,
biyoaktif bileşenler
,
fonksiyonel gıdalar
,
bitkisel et alternatifleri
,
3D yazıcılar
,
atıklar
,
deuyusal analiz
,
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2024-2025 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
2018-2019 / 1. Dönem (Güz)
2017-2018 / 2. Dönem (Bahar)
2017-2018 / 1. Dönem (Güz)
2016-2017 / 2. Dönem (Bahar)
2016-2017 / 1. Dönem (Güz)
2015-2016 / 2. Dönem (Bahar)
2015-2016 / 1. Dönem (Güz)
2014-2015 / 2. Dönem (Bahar)
2014-2015 / 1. Dönem (Güz)
2013-2014 / 2. Dönem (Bahar)
GID 224 Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk.
CRN: 23339, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 611 Fonksiyonel Gıdalar
CRN: 24208, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 23370, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 314 Duyusal Analiz
CRN: 23364, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 465 Coğrafi İşaretlerin Korunması
CRN: 23386, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans