Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Beraat Özçelik
Çalışma Alanları
:
Gıda Teknolojileri
,
Gıda Kimyası
,
Meyve-Sebze Teknolojisi
,
biyoaktif bileşenler
,
fonksiyonel gıdalar
,
bitkisel et alternatifleri
,
3D yazıcılar
,
atıklar
,
deuyusal analiz
,
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
PATENTLER
Arama
Hepsini Göster
Yıla Göre Grupla
SOĞUKTA AKTİF VE EŞ ZAMANLI ÇOKLU ENZİM ÜRETİM YÖNTEMİ
2021
BERAAT ÖZÇELİK,FUNDA KARBANCIOĞLU GÜVEN,CEREN DAŞKAYA DİKMEN
Beraat Özçelik
Patent
SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Konu
Patent ile ilgili açıklama girilmemiştir.
α-LAKTALBUMİN VE OLEİK ASİT BİLEŞİMİYLE MEYDANA GELEN TÜMÖRİSİDAL ETKİN MADDENİN ENKAPSÜLASYONU VE AKTİF İLAÇ ETKİN MADDESİ OLUŞTURULMASI YÖNTEMİ
Patent No: 2017/04405, Patent Sınıfı: c, 2017
BERAAT ÖZÇELİK,REYHAN KOYUNCU
Beraat Özçelik
Patent
SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Konu
Patent ile ilgili açıklama girilmemiştir.