Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
İletişim
Dr. Öğr. Üyesi Gülay Özkan
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROJELER
Arama
Hepsini Göster
Duruma Göre Grupla
Tipe Göre Grupla
Termal Olmayan Yeni Gıda Isleme Tekniklerinin Karısık Meyve Sularında Bulunan Fenolik Bilesiklerin Içerigi Ve Biyoyararlılıgı Üzerindeki Etkileri
1 Ocak 2022
Gülay Özkan
Proje
Araştırmacı
Devam Ediyor
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
EFFECTS OF NOVEL FOOD PROCESSING TECHNIQUES ON BIOACCESSIBILITY AND TRANSEPITHELIAL TRANSPORT OF CRANBERRYBUSH POLYPHENOLS
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 6 Temmuz 2018, 15 Ekim 2021
Gülay Özkan
Proje
Araştırmacı
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi (Doğal Katkılar Mükemmeliyet Merkezi)
Proje Tipi : Kalkınma Bakanlığı, Proje Bütçesi : ₺ 1.498.099,81, 31 Ağustos 2015, 3 Mayıs 2017
Gülay Özkan
Proje
Araştırmacı
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
COST Action FA1403-POSITIVe (Interindividual variation in response to consumption of plant food bioactives and determinants involved)
11 Aralık 2014, 10 Aralık 2018
Gülay Özkan
Proje
Araştırmacı
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Ispanaktan Ekstrakte Edilen Çinko Klorofil Türevlerinin Emülsiyon Soğuk Jelleşme Yöntemiyle Mikroenkapsülasyonu
1 Mart 2013, 1 Mart 2014
Gülay Özkan
Proje
Bursiyer
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
Dondurulmuş Bezelye ve Taze Fasulye Üretiminde Peroksidaz ve Lipoksigenaz Enzimlerinin Haşlama ve Depolama Sırasındaki Değişimlerinin Araştırılması
Proje Tipi : ARAŞTIRMA PROJESİ, 15 Mayıs 2012, 15 Mayıs 2014
Gülay Özkan
Proje
Araştırmacı
Tamamlandı
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.