Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
İletişim
Dr. Öğr. Üyesi Gülay Özkan
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
TEZLER
Arama
Hepsini Göster
Türe Göre Grupla
Yıla Göre Grupla
THE IMPACT OF SOUR CHERRY PHENOLIC COMPOUNDS ON THE FUNCTIONAL PROPERTIES AND IN VITRO DIGESTIBILITY OF PEA PROTEIN
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EZGİ ERSKINE
Gülay Özkan
Tez
Yüksek Lisans
Devam Ediyor
Konu
Tez ile ilgili açıklama girilmemiştir.