ARAMA SONUÇLARI

Toplam 22 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Gıda Endüstrisinde Termostabil Enzim Geliştirilmesi
Gıda Teknolojisi, 2009
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Özgün Makale
Moleküler Biyolojik Yöntemler ve Gıda Mikrobiyolojisindeki Uygulamalar
Gıda Teknolojisi, 2007
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Özgün Makale
Tüketici perspektifinde gıda ışınlama teknolojisi ve ışınlanmış gıdalar
Gıda Teknolojisi, Vol. 8, No. 12, Aralık 2004, s. 56-61
GÜNEŞ GÜRBÜZ
Gürbüz Güneş Özgün Makale
Basaran P Moleküler Tarım İkinci nesil genetiği değiştirilmiş organizmalar geleceğin endüstriyel fabrikaları mı Gıda Teknolojisi Dergisi 5 70 72 2009
Gıda Teknolojisi, 2009
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Akocak Özgün Makale
Chemical Mapping of Sweeteners and Additives in Commercial Chewing Gums Using Imaging FTIR Spectroscopy
AIChE 2015 Conference, 8 Kasım 2015
KIZIL RAMAZAN
Gıda muhafazasında iyonize ışınların kullanımı
Gıda Teknolojisi, Vol. 16, No. 4, Nisan 2012, s. 86-88
GÜNEŞ GÜRBÜZ
Gürbüz Güneş Özgün Makale
Meyve Suyuna İşleme Sırasında Antioksidan Özelliklerde Meydana Gelen Değişimler
Gıda Teknolojisi, No. 16, 2, 2012, s. 100-104
ÇAPANOĞLU ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özgün Makale
Antimikrobiyal ambalajlama tekniği ve gıdalarda kullanımı
Gıda Teknolojisi, No. 9, Eylül 2016, s. 60-62
YEŞİLADALI BAHAR,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Çaya Bal Katılmasının Fenolik Madde Miktarı ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi
Gıda Teknolojisi, No. 15, 2, 2011, s. 86-90
ÇAPANOĞLU ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özgün Makale
Tuzlu Ayçiçeği Çekirdeği Tüketimi Sonucu Diyete Alınan Sodyum Miktarı
Gıda Teknolojisi, No. 15, 10, 2011, s. 76-80
ÇAPANOĞLU ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özgün Makale
Vişne Nektarının Antioksidan Özellikleri ve Sağlık Etkisi
Gıda Teknolojisi, Vol. 17, No. 5, 2014, s. 70-73
TOYDEMİR GAMZE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,BOYACIOĞLU DİLEK
Esra Çapanoğlu Güven Özgün Makale
Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi
Gıda Teknolojisi, Vol. 19, No. 3, 2015, s. 76-80
BAKIR SENA,TOYDEMİR GAMZE,BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özgün Makale
Akgul N B ve Basaran P Gıdalarda mikrobiyel kontaminasyonla mücadele için geliştirilen ve kimyasal olmayan inovatif stratejiler
Gıda Teknolojisi, Vol. 163, 2012, s. 84-88
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Akocak Özgün Makale
Meyve Suyu Fabrika Atıklarından Temin Edilen Atık Elma Posalarından Mikrodalga Teknolojisi Kullanımıyla Pektin Üretimi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, istanbul/TÜRKİYE, 28 Kasım 2016
BENLİ BİRGÜL,İPEKOĞLU ADİLE NURSEN
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
Filiz Altay Makale
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
Filiz Altay Makale
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
Filiz Altay Makale
Basaran P ve Bektes A Genetik Olarak Modifiye Edilmiş Organizmaların GMO Tespitinde Kullanılan Analitik Testlerin Evrimi Dayandığı Prensipler ve GDO Analizcilerinin Sorumlulukları
Gıda Teknolojisi Dergisi, Vol. 8, 2010, s. 84-88
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Akocak Özgün Makale
Kekik ve kakule yağlarının tek ve eş eksenli nanolif ile enkapsülasyonu
Gıda, Vol. 3, No. 41, 2016, s. 149-154, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
BAŞAK ARIKAN, NAGİHAN OKUTAN, FİLİZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Gıda ambalajlarında nanoteknolojik uygulamalar ve faz değişim materyalleri
Gıda, Vol. 6, No. 39, 2014, s. 371-378, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
MERVE YILMAZER, FİLİZ ALTAY
Filiz Altay Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930