Omega-3 ve omega-6 yağ asitlerinin üre fraksiyonlama ve enzimatik yöntemler ile konsantrasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
ÖZLEM ÖZMEN
|
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ağustos 2021, s. 485-492, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Accurate, sensitive determination of omega-6 and omega-3 polyunsaturated fatty acids in human plasma, urine samples
BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY, Vol. 34, No. 12, Aralık 2020, ISSN: 0269-3879
ÖZTÜRK ER ELİF,ŞAHİN AYŞE,BAKIRDERE SEZGİN
|
APPLICATIONS OF FRESHWATER MICROALGAE (SCHIZOCHYTRIUM SP.) AS AN
OMEGA-3 FATTY ACID SOURCE AND ANTICANCER PRODUCT
1st INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara/TÜRKİYE, 11 Ağustos 2020, s. 227-227
ŞAHİN DENİZ
|
Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiş yağ
Patent No: TR 2013 05276 B, Patent Sınıfı: C11B 1/04, 2015
SENA BİLGİÇ KELEŞ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
|
Lipaz enzimi kullanılarak fındık yağının uzun zincirli çoklu donanmış Omega-3 yağ asitlerince zenginleştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2004
ASLI CAN
|
Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids
12. Euro Fed Lipid Congress, Montpellier/FRANSA, 14 Eylül 2014
YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ocak 2021, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Nanoemulsification and nanoencapsulation of omega-3 fatty acids
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015, s. 145-145
MUTLU SİMGE, TİRİÇ İDİL, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
|
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Production of lipase-catalyzed structured lipid from olive oil with omega-3 polyunsaturated fatty acids
Food Science and Biotechnology, Vol. 18, No. 1, Şubat 2009, s. 79-83, ISSN: 1226-7708
KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,CAN KARAÇA ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
|
Production of high omega-3 content schizochytrium sp S31 in Bioreactor
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoterknoloji Kongresi, Adan/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOĞA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
|
Production of High Omega-3 Content Schizochytrium sp. S31 in Bioreactor
VI. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Adana/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOGA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
|
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi,
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) III. Bitkisel Yağ Kongresi, İZMİR/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,ÖZÇELİK BERAAT
|
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017, s. 89-89
YÜCETEPE AYSUN, DASKAYA-DİKMEN CEREN, ÖZÇELİK BERAAT
|
Omega-3 Yağ Asitlerinin Biyoyararlılığının Arttırılmasında Mikro- Ve NanoEnkapsülasyon Uygulamaları
Yabited 3. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 13 Nisan 2017
KASAPOĞLU KADRİYE NUR,GENÇ SEDA,ÖZÇELİK BERAAT
|
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Production of high omega-3 content schizochytrium sp S31 in Bioreactor
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoterknoloji Kongresi, Adan/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOĞA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
|
Production of High Omega-3 Content Schizochytrium sp. S31 in Bioreactor
VI. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Adana/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOGA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
|
Enhancement of docosahexaenoic acid (DHA) production from Schizochytrium sp. S31 using different growth medium conditions
AMB Express, Vol. 8, No. 1, Aralık 2018, s. 7, ISSN: 2191-0855
ŞAHİN DENİZ, TAŞ EZGİ, ALTINDAĞ ÜLKÜ HÜMA
|