ARAMA SONUÇLARI

Toplam 12 adet sonuçtan 12 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink (in Yogurt in Health and Disease Prevention)
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Kitap
Geleneksel yoğurt izolatı Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus ve streptococcus thermophilus suşlarının GABA üretim yeteneklerinin belirlenmesi ve fonksiyonel yoğurt üretimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi, 2024
GÖKTÜRK ERİKLİ
Enes Dertli Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Technological role and metabolic potential of two EPS-producing strains in yogurt: impact on rheology and bioactive peptides release
IINTERNATIONAL CONFERENCE AND EXHIBITION ON NUTRACEUTICALS AND FUNCTIONAL FOODS 2021, NANJING/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 17 Ekim 2021
ALE ELISA C, CEYLAN FATMA DUYGU, BOLLİNG BRADLEY
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Kitap
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink Yogurt in Health and Disease Prevention
Londra/İNGİLTERE, 2017, s. 295-305, Academic Press (An imprint of Elsevier)
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Prebiyotik yoğurt tozunun üretimi ve fiziksel özelliklerinin geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
EZGİ KOÇER
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Saccharomyces boulardii kullanarak probiyotik yoğurt üretimi ve bazı prebiyotiklerin yoğurtların çeşitli nitelikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
İPEK HAZAL ÜNVER
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Bacillus indicus HU36'nın yoğurt üretiminde kullanımı ve kalite üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
SEVCAN ERŞAN
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Stability of free and encapsulated Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 in yogurt and in an artificial human gastric digestion system
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, Vol. 95, No. 12, Aralık 2012, s. 6918-6925, ISSN: 0022-0302
ORTAKCI FATİH, SERT SELAHATTİN
Fatih Ortakcı Özgün Makale
Characterisation of exopolysaccharides derived from selected bacterial strains isolated from yogurt and sourdough
4th North and East European Congress on Food (NEEFood), Kaunas/LİTVANYA, 11 Eylül 2017
ERMİŞ ERTAN,KURNAZ ASENA,POYRAZ ECEM,DERTLİ ENES,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
Enes Dertli Özet Bildiri
Viability of free and encapsulated Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 in yogurt and artificial human gastric digestion system
2012 ADSA Joint Annual Meeting, Phoenix/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 15 Temmuz 2012
ORTAKCI FATİH, SERT SELAHATTİN
Fatih Ortakcı Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930