Toggle navigation
Ana Sayfa
Fakülte ve Enstitü
RAPORLAR
BİLİMSEL YAYINLAR
RAPORLAR
Kurumun Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Türlere Göre Yayın Dağılımı
Alanlara Göre Yayın Sayılarının Dağılımı
Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri ile Üretilen Yayınlar
İSTATİSTİKLER
Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayıları
Yayınlardaki Yazar Sayısı
ISI İndekslerine Giren Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Diğer Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Uluslararası Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
Ulusal Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
En Fazla Kitap Yazan Akademisyenler
BİLİMSEL PROJELER
RAPORLAR
xx
yy
aa
bb
cc
ATIFLAR & TANINIRLIK
PATENT
ÖDÜLLER
BİLİMSEL FAALİYETLER
BİLİMSEL ETKİNLİKLER
PERSONEL
RAPORLAR
S.S.S.
EN
ARAMA SONUÇLARI
Toplam
10
adet sonuçtan
10
tanesi görüntülenmektedir.
Arama
>Arama
Makale
Patent
Proje
Kitap
Ödül
Tez
Bildiri
Sanatsal Faaliyet
Yıllara göre arama
Tümünü göster
2024yılından beri
2023yılından beri
2019yılından beri
Özel Aralık Girişi
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink (in Yogurt in Health and Disease Prevention)
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay
Kitap
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay
Kitap
Technological role and metabolic potential of two EPS-producing strains in yogurt: impact on rheology and bioactive peptides release
IINTERNATIONAL CONFERENCE AND EXHIBITION ON NUTRACEUTICALS AND FUNCTIONAL FOODS 2021, NANJING/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 17 Ekim 2021
ALE ELISA C, CEYLAN FATMA DUYGU, BOLLİNG BRADLEY
Fatma Duygu Ceylan Adrar
Özet Bildiri
yoğurt
reoloji
peptid
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink Yogurt in Health and Disease Prevention
Londra/İNGİLTERE, 2017, s. 295-305, Academic Press (An imprint of Elsevier)
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay
Bilimsel Kitap
Kitap Bölümü
Saccharomyces boulardii kullanarak probiyotik yoğurt üretimi ve bazı prebiyotiklerin yoğurtların çeşitli nitelikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
İPEK HAZAL ÜNVER
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Prebiyotik yoğurt tozunun üretimi ve fiziksel özelliklerinin geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
EZGİ KOÇER
Meral Kılıç Akyılmaz
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Bacillus indicus HU36'nın yoğurt üretiminde kullanımı ve kalite üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
SEVCAN ERŞAN
Gürbüz Güneş
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
Esra Çapanoğlu Güven
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Stability of free and encapsulated Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 in yogurt and in an artificial human gastric digestion system
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, Vol. 95, No. 12, Aralık 2012, s. 6918-6925, ISSN: 0022-0302
ORTAKCI FATİH, SERT SELAHATTİN
Fatih Ortakcı
Özgün Makale
Viability of free and encapsulated Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 in yogurt and artificial human gastric digestion system
2012 ADSA Joint Annual Meeting, Phoenix/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 15 Temmuz 2012
ORTAKCI FATİH, SERT SELAHATTİN
Fatih Ortakcı
Özet Bildiri
1