ARAMA SONUÇLARI

Toplam 873 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Valorization of plum peels for recovery of phenolic compounds by novel extraction technologies: Characterization, optimization, encapsulation, and functional food application
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MONDHER MZOUGHI
Fatma Ebru Fıratlıgil Tez Doktora Tamamlandı
Microbial decontamination of food packaging films using corona non-thermal plasma
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EMİNE GİZEM ACAR
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Serious games in urban planning: A comparative study for food games
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
İREM ÖZDARENDELİ
Meltem Erdem Kaya Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Smart urban agriculture as an innovative approach for sustainable food production in Istanbul
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
LADAN SEYED MAHDIZADEH
Seda Kundak Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Production of functional food ingredient by enzyme and ultrasound assisted extraction from lemon waste
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
NİHAL DURMUŞ
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Doktora Tamamlandı
Health-related consistency in food choice and consumption: The role of household and product characteristics
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
GÖKHAN SÜRMELİ
Kemal Burç Ülengin Tez Doktora Tamamlandı
Six sigma project evaluation under fuzziness in food industry
Fen Bilimleri Enstitüsü, Kadir Has Üniversitesi, 2013
ÖZLENEN ŞENTÜRK
Cengiz Kahraman Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Evaluation of edible films with palmarosa oil as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
NEFİSE BEGÜM KIRCI
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Valorization of functional protein from a plant based food waste: Sour cherry kernel, and its physicochemical characteristics
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
HATİCE SAADİYE ERYILMAZ
Aslı Can Karaça Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Evaluation of the use of niaouli volatile oil incorporated edible films as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ÖZDEN İLGÜZ
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Methane production from hydrolysis product of organic food waste and baker's yeast process wastewater
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
NAZLI LERMİOĞLU
Mahmut Altınbaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigation of the factors affecting membrane bioreactor performance during volatile fatty acid production from food waste
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BEGÜM BİLGİÇ
Osman Atilla Arıkan Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Collecting food history data for finite element analysis of a wagon hitch suppoit
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2001
MEHMET CEVAT SAYIN
Hikmet Kocabaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Climate Change and Impacts on Food Production Systems in the Konya Plain: Perspectives from the Past, Present, and the Future.
AVRASYA YER BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
NERİMAN ERDEM
Bülent Arıkan Tez Doktora Devam Ediyor
Effects of novel food processing techniques on bioaccessibility and transepithelial transport of cranberrybush polyphenols
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
GÜLAY ÖZKAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Energy efficient co-treatment of municipal wastewater and food waste
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
HÜSEYİN GÜVEN
İzzet Öztürk Tez Doktora Tamamlandı
Fast food restoranı yer seçimine etki eden faktörlerin modellenmesi: İstanbul örneği
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
AYŞEGÜL GÖKŞEN
Şevkiye Şence Türk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Fast Food Restoranı Yer Seçimine Etki Eden Faktörlerin Modellenmesi: İstanbul Örneği
MİMARLIK FAKÜLTESİ, İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, 2015
AYŞEGÜL GÖKŞEN
Şevkiye Şence Türk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEHRA GÜLSÜNOĞLU
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Doktora Tamamlandı
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEHRA GÜLSÜNOĞLU
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Doktora Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930