ARAMA SONUÇLARI

Toplam 246 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Valorization of fermented purple carrot pomace, a by-product from shalgam juice, as functional ingredient: A food application and assessment of bioaccessibility
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
MEHMET OKAN ÖZKAYNAK
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Ceramic membrane application for producing high quality end-product from acidic cheese whey based on filtration conditions and immobilized enzymatic activity
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAMA ALI QAHTAN AL-MUTWALLI
Derya Yüksel İmer Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
APPLICATIONS OF FRESHWATER MICROALGAE (SCHIZOCHYTRIUM SP.) AS AN OMEGA-3 FATTY ACID SOURCE AND ANTICANCER PRODUCT
1st INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara/TÜRKİYE, 11 Ağustos 2020, s. 227-227
ŞAHİN DENİZ
PRODUCT RECOVERY SYSTEMS: A REVIEW OF THE CURRENT LITERATURE AND RESEARCH OPPORTUNITIES
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi, Vol. 1, No. 2, Aralık 2010, s. 111-134, ISSN: 1309-9302 http://sobiad.odu.edu.tr
ÖZDEMİR AKYILDIRIM ÖZNUR
OxidationStatus ofEncapsulated Structured Lipids Applied in Kefir Product
AOCS Annual Meeting & Expo 2021, 10 Mayıs 2021
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
FIREFIGHTER’S CLOTHING WITH DIFFERENT UNDERWEAR LAYERS: PRODUCT PERFORMANCE
AUTEX 2021, GUIMARAES/PORTEKİZ, 5 Eylül 2021
ALTAY PELİN, ERYÜRÜK SELİN HANİFE, KALAOĞLU FATMA, YILDIRIM AYLİN, SAĞLAM YUSUF, ŞAHİN ECE, GIDIK HAYRİYE, KONCAR VLADAN
Selin Hanife Eryürük Tam metin bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930