Toggle navigation
Ana Sayfa
Fakülte ve Enstitü
RAPORLAR
BİLİMSEL YAYINLAR
RAPORLAR
Kurumun Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Türlere Göre Yayın Dağılımı
Alanlara Göre Yayın Sayılarının Dağılımı
Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri ile Üretilen Yayınlar
İSTATİSTİKLER
Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayıları
Yayınlardaki Yazar Sayısı
ISI İndekslerine Giren Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Diğer Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Uluslararası Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
Ulusal Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
En Fazla Kitap Yazan Akademisyenler
BİLİMSEL PROJELER
RAPORLAR
xx
yy
aa
bb
cc
ATIFLAR & TANINIRLIK
PATENT
ÖDÜLLER
BİLİMSEL FAALİYETLER
BİLİMSEL ETKİNLİKLER
PERSONEL
RAPORLAR
S.S.S.
EN
ARAMA SONUÇLARI
Toplam
246
adet sonuçtan
20
tanesi görüntülenmektedir.
Arama
>Arama
Makale
Patent
Proje
Kitap
Ödül
Tez
Bildiri
Sanatsal Faaliyet
Yıllara göre arama
Tümünü göster
2024yılından beri
2023yılından beri
2019yılından beri
Özel Aralık Girişi
Valorization of fermented purple carrot pomace, a by-product from shalgam juice, as functional ingredient: A food application and assessment of bioaccessibility
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
MEHMET OKAN ÖZKAYNAK
Esra Çapanoğlu Güven
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Ceramic membrane application for producing high quality end-product from acidic cheese whey based on filtration conditions and immobilized enzymatic activity
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAMA ALI QAHTAN AL-MUTWALLI
Derya Yüksel İmer
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
APPLICATIONS OF FRESHWATER MICROALGAE (SCHIZOCHYTRIUM SP.) AS AN OMEGA-3 FATTY ACID SOURCE AND ANTICANCER PRODUCT
1st INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara/TÜRKİYE, 11 Ağustos 2020, s. 227-227
ŞAHİN DENİZ
Deniz Şahin
Özet Bildiri
Schizochytrium sp.
Polyunsaturated fatty acids
Osteosarcoma
Apoptosis
Omega-3
PRODUCT RECOVERY SYSTEMS: A REVIEW OF THE CURRENT LITERATURE AND RESEARCH OPPORTUNITIES
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi, Vol. 1, No. 2, Aralık 2010, s. 111-134, ISSN: 1309-9302 http://sobiad.odu.edu.tr
ÖZDEMİR AKYILDIRIM ÖZNUR
Öznur Özdemir Akyıldırım
Özgün Makale
OxidationStatus ofEncapsulated Structured Lipids Applied in Kefir Product
AOCS Annual Meeting & Expo 2021, 10 Mayıs 2021
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Özet Bildiri
FIREFIGHTER’S CLOTHING WITH DIFFERENT UNDERWEAR LAYERS: PRODUCT PERFORMANCE
AUTEX 2021, GUIMARAES/PORTEKİZ, 5 Eylül 2021
ALTAY PELİN, ERYÜRÜK SELİN HANİFE, KALAOĞLU FATMA, YILDIRIM AYLİN, SAĞLAM YUSUF, ŞAHİN ECE, GIDIK HAYRİYE, KONCAR VLADAN
Selin Hanife Eryürük
Tam metin bildiri
<<
11
12
13