Gene Regulation under Hypoxia: HIF1 Mediated Adaptation
Anatomy Physiol Biochem Int J, Vol. 4, No. 3, Şubat 2018, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
|
Functional Evaluation of Neural Tube Defect‐Related Missense Mutations Using In Silico Methods
Birth Defects Research, Vol. 117, Şubat 2025, ISSN: 2472-1727
BİTERGE SÜT BURCU
|
Süt Proteinlerinden Biyoaktif Peptid Eldesi
Gıda Metabolizma & Sağlık : Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DURMUŞ NİHAL,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÖZÇELİK BERAAT
|
Dil peynirinde depolama sırasında kalite değişimleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 22 Mayıs 2003
IŞIN T G, KILIÇ M
|
Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi
Dünya Gıda, Temmuz 2007, s. 77-84
SAYGÜN AYŞE,DOĞU ESRA,ARAN NECLA
|
Headspace gaz kromatografi kütle spektrometresi kullanarak pediyatrik şurup ve süt örneklerinde benzoik asit tayini
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
NESLİHAN MÜDERRİSOĞLU KEFELİ
|
Kars demir yolu mirasını koruma önerisi ve Eski Süt Tozu Fabrikası Koruma Projesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MERVE ARSLAN
|
Yüksek güçlü ultrases işleminin fermente süt içeceğinin fiziksel özelliklerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
ÇİĞDEM KURT
|
Yağsız fermente süt içeceğinin yapısal özelliklerinin serum proteini konsantresi kullanılarak iyileştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
ASLI EMİNE ÖZEN
|
Glukono-delta-lakton ile asidik süt içeceği üretimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
HATİCE SUNGUR BİRİNCİ
|
Düşük proteinli süt-bazlı fermente bir ürün geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SİNEM BETÜL CANİKLİ
|
Kompleks matriksli örneklerde IC ile anyon tayini (süt, içme suyu, deniz suyu)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ORHAN DESTANOĞLU
|
İyon kromatografi kullanarak çeşitli örneklerde perklorat analizi (musluk suyu, havuz suyu, yüzey suyu, süt)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
BURCU UÇAR
|
Süt sağım robotu tasarım ve imalatı
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
HULUSİ ÖZÜDURUK
|
Kakaolu fındık kremasında yağsız süt tozu ikamesi olarak kullanılan nohut, kestane ve kinoa unlarının reolojik, tekstürel ve duyusal etkilerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
IŞILAY IŞIK
|
Süt endüstrisi atıksu arıtma tesisinin enerji verimliliğinin iyileştirilmesi
Enerji Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EBUBEKİR AKKOYUN
|
Determination of Antibiotic and Heavy Metal Resistance in Paenibacillus lautus 51ATA.
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology., Vol. 7, No. 9, Eylül 2019, s. 1465-1468, ISSN: 2148-127X
CANPOLAT ELİF,BİTERGE SÜT BURCU
|
Methylation of histone H4 at aspartate 24 by Protein L-isoaspartate O-methyltransferase (PCMT1) links histone modifications with protein homeostasis.
Scientific Reports, Vol. 4, No. 1, Ekim 2014, s. 6674, ISSN: 2045-2322
BİTERGE SÜT BURCU,FLORİAN RİCHTER,GERHARD MİTTLER,SCHNEİDER ROBERT
|
Protein L-Isoaspartate O-Methyltransferase (PCMT1): A Key Player of Spontaneously Arisen Protein Damage Repair
Anatomy Physiology Biochemistry International Journal, Vol. 3, No. 1, Temmuz 2017, ISSN: 2476-1400
BİTERGE SÜT BURCU
|
A mini review on post-translational histone modifications.
MOJ Cell Science and Report, Vol. 3, No. 1, Ocak 2016, s. 47, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
|