Süt Endüstrisinde İşgücü Planlama Uygulaması
I. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Konya/TÜRKİYE, 23 Ekim 2015, s. 310-314
GÜNEY BAHA,TEKE ÇAĞATAY,TAŞ MEHMET,YASİN YENİOCAK
|
Gene Regulation under Hypoxia: HIF1 Mediated Adaptation
Anatomy Physiol Biochem Int J, Vol. 4, No. 3, Şubat 2018, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
|
Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi
Dünya Gıda, Temmuz 2007, s. 77-84
SAYGÜN AYŞE,DOĞU ESRA,ARAN NECLA
|
Süt Proteinlerinden Biyoaktif Peptid Eldesi
Gıda Metabolizma & Sağlık : Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DURMUŞ NİHAL,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÖZÇELİK BERAAT
|
Dil peynirinde depolama sırasında kalite değişimleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 22 Mayıs 2003
IŞIN T G, KILIÇ M
|
Süt endüstrisi atıksu arıtma tesisinin enerji verimliliğinin iyileştirilmesi
Enerji Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EBUBEKİR AKKOYUN
|
Yüksek güçlü ultrases işleminin fermente süt içeceğinin fiziksel özelliklerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
ÇİĞDEM KURT
|
Yağsız fermente süt içeceğinin yapısal özelliklerinin serum proteini konsantresi kullanılarak iyileştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
ASLI EMİNE ÖZEN
|
Düşük proteinli süt-bazlı fermente bir ürün geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SİNEM BETÜL CANİKLİ
|
Glukono-delta-lakton ile asidik süt içeceği üretimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
HATİCE SUNGUR BİRİNCİ
|
Headspace gaz kromatografi kütle spektrometresi kullanarak pediyatrik şurup ve süt örneklerinde benzoik asit tayini
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
NESLİHAN MÜDERRİSOĞLU KEFELİ
|
Kakaolu fındık kremasında yağsız süt tozu ikamesi olarak kullanılan nohut, kestane ve kinoa unlarının reolojik, tekstürel ve duyusal etkilerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
IŞILAY IŞIK
|
Süt sağım robotu tasarım ve imalatı
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
HULUSİ ÖZÜDURUK
|
Kompleks matriksli örneklerde IC ile anyon tayini (süt, içme suyu, deniz suyu)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ORHAN DESTANOĞLU
|
İyon kromatografi kullanarak çeşitli örneklerde perklorat analizi (musluk suyu, havuz suyu, yüzey suyu, süt)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
BURCU UÇAR
|
Kars demir yolu mirasını koruma önerisi ve Eski Süt Tozu Fabrikası Koruma Projesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MERVE ARSLAN
|
Sütten üretilen fonksiyonel bir ürün Biyoaktif peptidler
Süt Dünyası, Vol. 10, No. 56, 2015, s. 52-55
BULUT AYŞE NUR,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
|
Yapay Sinir Ağları İle Talep Tahmini Uygulaması
I. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Konya/TÜRKİYE, 23 Ekim 2015, s. 333-338
GÜNEY BAHA,TEKE ÇAĞATAY,BERNA KOLCU,TAŞ MEHMET
|
A Direct and Sensitive Analysis Method for Biogenic Amines in Dairy Products by Capillary Electrophoresis Coupled with Contactless Conductivity Detection
Food Analytical Methods, Vol. 11, No. 5, Mayıs 2018, s. 1374-1379, ISSN: 1936-9751
ADIMCILAR VESELİNA,ÖZTEKİN NEVİN,BERKER FATMA BEDİA
|
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanımı
13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Ankara/TÜRKİYE, 2 Kasım 2023, s. 78-78
KARTAL ELİF,EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
|