Acid-Labile Histone Phosphorylations
MOJ Cell Science and Report, Vol. 4, No. 3, Haziran 2017, s. 88, ISSN: 2374-6912
SÜT İSMAİL,BİTERGE SÜT BURCU
|
Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi
Dünya Gıda, Temmuz 2007, s. 77-84
SAYGÜN AYŞE,DOĞU ESRA,ARAN NECLA
|
Gene Regulation under Hypoxia: HIF1 Mediated Adaptation
Anatomy Physiol Biochem Int J, Vol. 4, No. 3, Şubat 2018, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
|
Dil peynirinde depolama sırasında kalite değişimleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 22 Mayıs 2003
IŞIN T G, KILIÇ M
|
Süt Proteinlerinden Biyoaktif Peptid Eldesi
Gıda Metabolizma & Sağlık : Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DURMUŞ NİHAL,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÖZÇELİK BERAAT
|
Kompleks matriksli örneklerde IC ile anyon tayini (süt, içme suyu, deniz suyu)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ORHAN DESTANOĞLU
|
Düşük proteinli süt-bazlı fermente bir ürün geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SİNEM BETÜL CANİKLİ
|
İyon kromatografi kullanarak çeşitli örneklerde perklorat analizi (musluk suyu, havuz suyu, yüzey suyu, süt)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
BURCU UÇAR
|
Süt sağım robotu tasarım ve imalatı
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
HULUSİ ÖZÜDURUK
|
Süt endüstrisi atıksu arıtma tesisinin enerji verimliliğinin iyileştirilmesi
Enerji Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EBUBEKİR AKKOYUN
|
Headspace gaz kromatografi kütle spektrometresi kullanarak pediyatrik şurup ve süt örneklerinde benzoik asit tayini
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
NESLİHAN MÜDERRİSOĞLU KEFELİ
|
Yüksek güçlü ultrases işleminin fermente süt içeceğinin fiziksel özelliklerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
ÇİĞDEM KURT
|
Kars demir yolu mirasını koruma önerisi ve Eski Süt Tozu Fabrikası Koruma Projesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MERVE ARSLAN
|
KAKAOLU FINDIK KREMASINDA YAĞSIZ SÜT TOZU İKAMESİ OLARAK KULLANILAN NOHUT, KESTANE VE KİNOA UNLARININ REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
IŞILAY IŞIK
|
Glukono-delta-lakton ile asidik süt içeceği üretimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
HATİCE SUNGUR BİRİNCİ
|
Yağsız fermente süt içeceğinin yapısal özelliklerinin serum proteini konsantresi kullanılarak iyileştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
ASLI EMİNE ÖZEN
|
Computational analysis of TP53 vs. CTNNB1 mutations in hepatocellular carcinoma suggests distinct cancer subtypes with differential gene expression profiles and chromatin states
COMPUTATIONAL BIOLOGY AND CHEMISTRY, Vol. 89, No. -, Ekim 2020, s. 107404-107404, ISSN: 1476-9271
BİTERGE SÜT BURCU
|
Sütten üretilen fonksiyonel bir ürün Biyoaktif peptidler
Süt Dünyası, Vol. 10, No. 56, 2015, s. 52-55
BULUT AYŞE NUR,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
|
A mini review on post-translational histone modifications.
MOJ Cell Science and Report, Vol. 3, No. 1, Ocak 2016, s. 47, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
|
A comprehensive analysis of the angiogenesis-related genes in glioblastoma multiforme vs. brain lower grade glioma
ARQUIVOS DE NEURO-PSIQUIATRIA, Vol. 78, No. 1, Ocak 2020, s. 34-38, ISSN: 0004-282X
BİTERGE SÜT BURCU
|